po zapnutí počítače itunes naběhnou ale jakmile je vypnu a pak znovu zapnu tak se ukážou takový ty přesýpací hodiny a za 5 vteřin zmizí,nic se neděje ale když chci vypnout počítač tak mi to píše že probíha ukončování programu.....jakoby to bylo zaplý ale nebylo to vidět
ale já to potřebuju zapnout a ted to nejde vůbec píše to-qicktime filed to initialize(error-2096). quicktime is required to run itunes.please uninstall itunes,then install itunes again. asi milej ipod poletí z vokna,zlatá stará mp3jka
Píše Ti to chybu v přehravači quict time, takže odinstalovat a použit utilitu k odinstalovaní. Pak stáhnout nejnovejsi verzi iTunes a nainstalovat znova. Případne zkusit jiny uzivatelsky ucet ve win. a nainstalovat tam.
asi hloupá otázka ale jak poznám nejnovější verzi itunes? k ipodu bylo něco jako návod a tam byla adresa ke stažení a tam byla jen jedna verze....je to 3 dny...
Mam rovnaky problem. Pouzivam Win XP. Na rozdiel od zakladatela temy mi ako riesenie funguje vypnut iTunes cez spravcu aplikacii. Z nejakeho dovodu iTunes aj po vypnuti klasickou cestou stale bezi na pozadi. Preto ho nie je mozne opatovne spustit, je potrebne ho najskor vypnut.
Toto je vsak problem iTunes v spojeni s Win. Nie je to prvy problem, kedy si iTunes nerozumie, alebo nechce rozumiet s Win.