Ipod touch Downgrade 3.1.3 na 3.1.2

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Tutt1 | úte bře 02, 2010 9:42 pm

Ipod touch Downgrade 3.1.3 na 3.1.2

Nazdar chlapi doteraz som si myslel aj mi to kazdy hovoril ze mam ipt 3g no nakoniec ked som dnes skusal downgrade z itunes za pomoci shift + restore tak som bol prekvapeny pretoze na stiahnuty FW 3g 3.1.2 napisalo ze nieje ipod kompatibilny no ked som skusil 2g 3.1.2 tak mi to bezproblemu downgradovalo tak mi prosimvas cim skor odpiste co teraz akym sposobom si ho dokazem jailbreaknut, vopred dakujem pani.

Hnykda | úte bře 02, 2010 9:49 pm

Re: Ipod touch Downgrade 3.1.3 na 3.1.2

Jestli máš novou verzi, tak ta ještě na 3.1.3 nejde myslím.

Tutt1 | úte bře 02, 2010 9:55 pm

Hnykda píše:Jestli máš novou verzi, tak ta ještě na 3.1.3 nejde myslím.

Prepac ale neak som nepochopil ja mam ipt 2g mal som doteraz oficialny 3.1.3 fw a downgradol som to na 3.1.2 a nailstaloval blackra1n bez problemu, myslite ze to takto pôjde alebo budem musiet skusat napr redsn0w?

Hnykda | stř bře 03, 2010 7:28 pm

Jenze 2g uz je starouswk a apple je celkem ukradnutej tak se ani nezabyva nejakou ochranou pred JB.Zatimco u novych stroju tomu brani.

Tutt1 | stř bře 03, 2010 8:46 pm

mmm tak to mas pravdu no, inak som to v pohode jbkol mam aj cydiu takze som spokojny neskusal som ho este vypnut ci si pyta ten blackra1n na zapnutie.
Davnejsie mi tu niekto spominal neaku aplikaciu co si mozem stiahnut aby som vedel ipod otvorit v tomto pocitaci ako usb ze uvidim normalne zlozky co to bolo za app?

Diky

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch