pocasie na ipode

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ipod touch 8gb | sob bře 13, 2010 11:05 am

pocasie na ipode

nastavoval som si pocasie na ipode,byvam v Lubeniku ale to sa nastavit neda,iba Revuca a to je odomna 9km,,,to je ok,,,ale robil som restore na ipode a chcel som si znova nastavit revucu a nenajde ju ani podla smer.cisla,,,ostatne najde len revucu nie,,nieje nieco na doinstalovanie miest?alebo take nieco,ako to nastavit?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | úte bře 16, 2010 3:55 pm

Re: pocasie na ipode

Můj iPod mi na dotaz Lubeník vyhodil hned dva Lubeníky. Jeden jako Lubenik Banskobystricky a druhý jako Lubeník, Revúca, Banskobystricky. Tak to zkus znova :wink:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

ipod touch 8gb | stř bře 17, 2010 3:17 pm

nie,aj tak nejde..ja som prvy krat pisal lubenik ,Lubenik,Lubeník a nic nenaslo tak som dal smerove cislo lubenika a naslo mi revucu a to som aj nechal az po restore sa mi to stalo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | stř bře 17, 2010 6:46 pm

No nevím, já jsem z ČR a můj iPod Lubenik našel, tak nevím, v čem bude u tebe zakopaný pes. Napsala jsem Lubenik, navrchu se točilo kolečko, že vyhledává a pak mi to vyplivlo ty dva. Myslím, že na verzi OS to nezáleží.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

snoochi | pát bře 19, 2010 5:36 pm

Myslim si, ze pokud je to takhle u sebe, tak se to vztahuje na na sbernu meteorologickych informaci v blizkosti techto mist. Tzn. pocasi a teplotu ti to bude ukazovat tu samou, jen ti to pise jiny nazev mesta. Mam to vyzkousene a opravdu jde jenom o kosmetickou vadu :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch