Kvalita ipodu touch 3G s příslušenstvím

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar apple47 | stř dub 28, 2010 5:10 pm

Kvalita ipodu touch 3G s příslušenstvím

Ipod touch mam od vánoc Musím zdůraznit že k ipodu se chovám ohleduplně takže první u USB kabelu se mi odtrhla ta guma a drži to jenom za ty dratky i když sem to vypojoval že sem chtl ze ten plast. Za další ve sluchátkách mi ,,Brní" ten reproduktor při basech nebo při více hlasité hudbě. U ipodu se mi utrháva v levém dolní rohu ta guma kolem displeje a tomu rámečku. Nevím jestli se k tomu chovám tak hrozně nebo prostě apple ted začal dělat nekvalitní výrobky. Máte někdo podobné problémy ?
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Metalgirl | stř dub 28, 2010 5:55 pm

Re: Kvalita ipodu touch 3G s příslušenstvím

Já bych to spíš viděla na neopatrné chování, protože to co tu píšeš snad ani není možné s ipodem provést. Začni se k tomu chovat ještě mnohem lépe než doposud a možná ti tvým zacházením rok přežije. :D

Jako já mám ipod 1G od roku 2007 a dodnes se mi nepovedlo urvat kabel ani mi neodpadávají části ipoda a to se mi už 5x proletěl z 1,5m na tvrdou zem a dodnes jede. Nyní mám půl roku 3G a taky bez problémů. Buď si měl smůlu na kus nebo fakt by to chtělo s tím lépe zacházet. Přitom já to tahám všudemožně ven po kapsách, nemazlím se s tím, ale tohle se mi ještě nepovedlo.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

CML4D | pát dub 30, 2010 9:59 am

Re: Kvalita ipodu touch 3G s příslušenstvím

Ahoj,
Jako první věc co jsem udělal pro svého miláška bylo že jsem mu koupil gumové pyžámko a nahodil folii na sklo :)
je tak zabalený že když mi spadne tak skočí spátky do ruky :D
taková malá investice mu určitě prodlouží život ...
a ten káblík na usb mi připadá bytelnej , nedokážu si představit jak bych ho dokázal urvat asi fakt smůla, možná špatná karma či co

(Obal na iPod Colors Touch Stealth , vypadá skvěle a je fakt dobrej)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch