itunes-backing up

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

WarCZ | stř kvě 19, 2010 9:13 pm

itunes-backing up

pokazde kdyz pripojim ipod k pc tak se me na ituns dela 2hodnovy backing up takze kdyz si chci neco synchronizovat tak to trva hrozne dlouho ? nevite proc se to deje a jak to obejit ? dekuju

Uživatelský avatar Metalgirl | stř kvě 19, 2010 9:24 pm

Re: itunes-backing up

A kolik máš zabrané paměti? Já mám zabrané tak 30 GB a back-up mi trvá pouze pár minut. Není možné, aby to trvalo dvě hodiny, pokud tedy nepřeháníš. Jinak jestli ti trvá back-up opravdu tak dlouho, může to být třeba pomalým USB. Nevíš, jakou máš verzi USB na svém počítači? Jestli 1.1 nebo 2? Také by to třeba mohl zpomalovat starší počítač. Jak starý máš svůj počítač? Ono totiž pomalý přenost dat může způsobovat jak počítač, tak i iPod.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

CML4D | stř kvě 19, 2010 10:23 pm

ahoj,
jsem naprostý ipodíčkovský laik, ale jak říká přítel výše je to divné.
mám zabrané tak 10gb a backup trvá pár desítek vteřin , spíš míň a synchro je skoro hned.
se svým miláškem jsem měl taky nějakou tu potíž a poradili mi restore (kompletní). třeba to pomůže i tobě. :?:

Uživatelský avatar Metalgirl | stř kvě 19, 2010 10:30 pm

Ono restore by možná taky pomohl, ale jak jsem už řekla, může to být iPodem nebo i starším, pomalým počítačem, či USB vstupem, špatným kablem. Nejdříve bych si zjistila jakou generaci USB mám, pak bych zkusila jinou USB zdířku, poté bych zkusila zajít k někomu známému, který má výkonnější počítač. Jestli by stále back-up trval tak dlouho, poté bych sáhla po restore. Pokud by udělal nejdříve restore a poté by zjistil, že výsledek je stále stejný a chyba je někde na straně počítače, tak by ten restore dělal zbytečně. Záleží kolik tam toho má, jestli málo, tak poté všechno naházet zpět není problém. Hlavně po restore neobnovovat ze zálohy a nechat čistou intalaci.
Naposledy upravil Metalgirl dne stř kvě 19, 2010 11:13 pm, celkově upraveno 1
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

CML4D | stř kvě 19, 2010 10:37 pm

že si dovoluju do toho kecat ale u známého backup neprovedeš nebo jo ?
(je pravda že sweetee mi poradila při mém problému a raděj vyzkoušej co řiká :) mě pomohla.)

Uživatelský avatar Metalgirl | stř kvě 19, 2010 10:42 pm

Jestli vidím dobře v popisu, tak má JB, takže by mu to mělo jít. Pokud má zařízení JB, tak ho může připojit k libovolnému počtu PC a pokud má nainstalované iTunes, tak může synchronizovat normálně.

CML4D Třeba se taky mohu mýlit, nejsem vševědoucí. :wink:

EDIT: Tak jsem zkusila teď zálohovat mého iPoda na notebooku, kde nikdy předtím nebyl připojen a jde to, záloha se provedla, mám JB. Akorát jde poznat, že notebook je pomalejší a trvá to o něco déle (pár minut), než na mém rychlém stolním PC. Takže opravdu i na výkonu PC záleží.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch