iPod Touch 2G zamrzne pri štarte

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ericek.111 | ned kvě 30, 2010 7:58 am

iPod Touch 2G zamrzne pri štarte

Dobrý deň,
pri každom spustení mi iTouch zamrzne pri Apple logu. Počítač ho nedetekuje. Niečo som nainštaloval cez Cydiu. To už bol takmer vybitý iTouch. Chcel som ešte nainštalovať jeden tweak. Cydia napísala že Complete a Reloading Data. Typické. Ešte ani neskončilo reloadingovanie dát, už bol iPod vypnutý. Pripojil som ho cez USB do počítača. Začal sa nabíjať (kúsok červenej batérie, blesk pod ňou). Objavilo sa Apple logo. Chvíľu tam to Apple logo bolo. Neviem prečo, ale v tom logu sa začal točiť nejaký krúžok. Ako keď vypínate iPod/iPhone. Zamrzol. Krúžok sa prestal točiť. Zasekol sa. Odvtedy sa mi pri nabíjaní iTouch stane. Ani raz som nevidel aspoň Lock Screen.
*Ako to spraviť???
*Čím to je???
*Ako odblokovať zamknutý iPhone 2G???
SÚRNE :(
Pekný deň.

P. S.: Mám o 3 mesiace 11 rokov, tak prosím viac stručne. V počítačoch som takmer expert.

Uživatelský avatar dodulo | ned kvě 30, 2010 8:33 am

Re: iPod Touch 2G zamrzne pri štarte

pockaj teraz si to trochu doplietol raz pises o iPod Touch 2G, ktory mas aj v podpise a nasledne o iPhone 2G tak s cim potrebujes pomoct? :roll: ale podla toho co vidim ci uz je to iPod alebo iPhone tak bude potrebny restore najlepsie cez DFU pripadne Recovery mod a neobnovovat zo zalohy viac najdes na fore v sekcii navody

napr.
viewtopic.php?f=27&t=10425

a ak je to iPod tak tam mozes nahodit spravny firmware ( kludne mozes aj najnovsi 3.1.3 ) odtialto: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ a nasledne spravit jailbreak cez Spirit viewtopic.php?f=74&t=28573&start=0&st=0&sk=t&sd=a
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Starý pes fóra :)

ericek.111 | ned kvě 30, 2010 10:33 am

ja mám jailbreak cez Spirit. aj 3.1.3. prave stahujem 4.0 beta 4. zalohu nemam. vopred som si pripravil recovery mod. iphone 2g som omylom zablokoval kamoske pri restorovani z 1.1.4 na 3.1.3. iTunes bol taky sikovny a zablokoval ho. do zajtra musim mat iphone odblokovany.

Uživatelský avatar dodulo | ned kvě 30, 2010 12:02 pm

tak este raz a pomaly lebo si pisal jedno cez druhe

1. riesenie problemu s iPhone 2G, fw 3.1.3 odblokujes podla nasledovneho postupu

viewtopic.php?f=74&t=26251&hilit=hnykda

2. problem s iPod, ty tam stahujes fw 4.0 beta4 :?: , prepokladam, ze nie si developer nakolko mas 10 rokov, fw 4.0 je urceny len pre developerov, cize na ten zabudni

dostan svoj iPod do DFU ( cierna obrazovka ) alebo recovery modu ( USB kabel a iTunes na obrazovke ) nasledne drz SHIFT+klik mysou vyhladaj stiahnuty firmware 3.1.3 pre iPod Touch 2G zo stranky http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ restoruje sa ti a nasledne mozes spravit jailbreak cez Spirit tot vse
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

ericek.111 | ned kvě 30, 2010 3:47 pm

vykaslal som sa na 4.0. restorol som si 3.1.3. aj jailbreakol. ale vsetky data su prec (co som samozrejme vedel). na ishoot som mal rozohrane 110 kolo. tak to vsetko instalujem nanovo.
EDIT: diki za ten link. unlocknute, jailbreaknute. myslim iphone. aj mna napadlo ze redsn0w. nwm preco som to nespravil.
EDIT: a este jedna otazka. ako sa dostat z DFU/recovery modu?

...a takto se editují vlastní příspěvky. To pro případ, že tě někdo upozorní, že děláš doubleposty. Pro informaci: je to prohřešek proti pravidlům a je trestný na tomto fóru. Beavers.
...a takto se editují vlastní příspěvky. To pro případ, že tě někdo upozorní, že děláš doubleposty. Pro informaci: je to prohřešek proti pravidlům a je trestný na tomto fóru. Beavers.

poucovanie je niekedy nevhodne!!!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch