Kde koupit I pod Touch 32 gb?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Phill17 | ned kvě 25, 2008 4:36 pm

Kde koupit I pod Touch 32 gb?

ahoj, mohli byste mi doporučit nějaký dobrý E-shop ( český) ? Kde jste jej koupili vy? Nejlevnější jsem našel zde link na eshop smazán ! nelinkuj sem eshopy. Julek ale nak se mi nezda že stoji mnohem meně než kdekovil jinde (asi o 2500kč a více).. čím to je, nerad bych koupil nějakeho mrzáka...díky za odpoveD.

watterman | ned kvě 25, 2008 4:49 pm

Re: Kde koupit I pod Touch 32 gb?

Sám jsi si ten nej obchod našel... Doporučoval bych opravdu tento. Taky jsem tam kupoval iPod Touch a dorazil, vše bylo v pořádku. Akorát že to dochází áááž z Francie. Takže to bude chvíli trvat. :)

Jinak zase uživatel - terry s nimi nemá dobré zkušenosti. Mno je to na Tobě.

Uživatelský avatar terry | ned kvě 25, 2008 4:51 pm

Davam ti jednu radu :arrow: Nenakupuj u Pixmanie. Maji sice opravdu bezkonkurencne nejlevnejsi ceny, jenomze to je snad jediny klad toho eshopu.

Hlavni, ze maji sidlo ve Francii a u nas nemaji zadnou pobocku, takze problemy s pripadnou reklamaci apod. Ja je zazil a rikam, ze to neni nic pekneho.

Edit: koukam, ze watterman jiz na to castecne upozornil. Je pravda, ze ten obchod je dobry v tom pripade, ze je vse v poradku a nemusis jiz resit dalsi neprijemnosti.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

watterman | ned kvě 25, 2008 5:16 pm

Jinak ještě jsem si vzpomněl že se dá uplatnit mezinárodní záruka např. v ceskyservis.cz, pokud máš alespoň doklad o koupi. Takže by to šlo takhle...

Uživatelský avatar terry | ned kvě 25, 2008 5:19 pm

To sem si myslel taky - nemysli si, ze sem nevyzkousel vsechny moznosti. Jenomze, kdyz sem prijel do ceskeho servisu, bylo mi receno, ze vyrobky od pix neberou - jsou uzavrene nejake smlouvy, ci co.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

watterman | ned kvě 25, 2008 5:51 pm

Zajímavé, zde je znění o té reklamaci a záruce, kdyby někdo nechtěl hledat ať to má i tady. :) Tuším že na forum.Mujipod.cz psal nějaký frajer, že mu to tam vzali...

Kód: Vybrat vše
11. Záruka, reklamace a servis
Všechny výrobky na našich stránkách mají záruční lhůtu minimálně dva roky. Záruční lhůta začíná běžet dnem, kdy zákazník obdrží objednaný výrobek.
Každý prodaný výrobek musí být v souladu se smlouvou (musí odpovídat objednávce) podle evropské směrnice 1999/44/ES.
Poplatky za odeslání reklamovaného výrobku si hradí zákazník sám, s výjimkou rozporu zboží se smlouvou. V tomto případě, poplatky za odeslání zákazníkovi uhradíme.
Každý reklamovaný výrobek nám musíte zaslat zpět poštou (nebo jiným přepravcem). Žádná zásilka nebude osobně převzata v sídle společnosti Fotovista / Pixmania.
Pixmania se zavazuje postarat se o případné opravy u dodavatele.
Pro každou reklamaci je bezpodmínečně nutné připojit k vadnému přístroji fotokopii faktury a návratový lístek.
Upozornění: záruka se nevztahuje nebo se vztahuje pouze částečně na vnější poškození přístroje (například náraz, zásah způsobený bleskem či výbojem elektrického proudu ...), na škody způsobené používáním či zapojením, které je v rozporu s návodem od výrobce, škody způsobené používáním, které brání dobrému zachování přístroje, škody způsobené využíváním k obchodním nebo skupinovým účelům, škody způsobené používáním přídavných zařízení, doplňků nebo neodpovídajícího spotřebního materiálu.
V případě zamítnutí reklamace Vám dodavatel vypracuje cenovou nabídku na opravu přístroje.
Výrobní záruka na výrobky, které na stránkách PIXMANIA prodáváme, se nevztahuje na:
- špatné použití výrobků, přečtěte si prosím pozorně návod k použití
- poruchy zapříčiněné nevhodnou opravou, nebo opravy provedené servisem, který PIXMANIA neschválila
- poruchy zapříčiněné nevhodným použitím (skupinové účely, profesionální použití...)
- poruchy a jejich důsledky zapříčiněné vnějším zásahem
Ve všech těchto případech není PIXMANIA zodpovědná za zamítnutí opravy výrobcem. V případě odmítnutí opravy výrobcem budou vystavěny náklady na opravu.

Phill17 | ned kvě 25, 2008 10:00 pm

ahoj,
tak díky dost jste mi pomohli, pořád mi to vrtalo hlavou že v tom musí být háček.Ten cenovy rozdíl je celkem velký, ale to už si můžu "tače" rovnou objednat z USA ,což jsem nikdy nechtěl.. tak ted už je to asi jedno kterej českej eshop, ale budu rád za každej tip :wink: díky,hezky večer.

Diablo | ned kvě 25, 2008 10:02 pm

Ale z Americkeho Apple Storu je to opravdu nejlepsi a nejlevnejsi , na druhou stranu chapu vase obavy z te dlouhe cesty Ipodu pres Ocean a pulku Evropy :) ...

Phill17 | pon kvě 26, 2008 2:12 pm

Ahoj,
no mě je celkem jedno jestli IPod poleti 10 000 km u USA nebo 30 km z Brna, jde mi o to , že kdyby se nahodou stalo že bude Ipod vadný je složitější reklamace.. je to zbytečná obava, ale nechci to riskovat , protože to není zrovna nejlevnějsí vec.. rád bych teda česky obchod, http://www.maczone.cz/ (omlouvam se za odkaz) vypada solidne? máte s ním nake zkusenosti ? díky za odpoved..

Uživatelský avatar drsny | pon kvě 26, 2008 2:16 pm

maczone je v poradku, uz jsem od nich nekolikrat nakupoval a vse bez problemu

Julek | pon kvě 26, 2008 4:32 pm

Phill17 píše: teda česky obchod, http://www.maczone.cz/ (omlouvam se za odkaz) vypada solidne?

maczone je náš partner, funguje 100%

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch