Knížky v PDF

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Phill17 | ned zář 28, 2008 12:55 pm

Knížky v PDF

ahoj mam dost knížek v pdf a potrebuji je dostat do ipodu 2.0.2, mam naistalovany textreader s cydii a stanzu s app storu..mam i diskaid.. zkoušel jsem i konverzi na html nebo rtf ,ale to se mi otevřelo jako web, což nepotřebuji..diky

pacholek | ned zář 28, 2008 12:58 pm

Re: Knížky v PDF

hm hezky.. a jaky je tedy problem ?
viewtopic.php?f=69&t=6768
textreader umi i PDB, nahraj tedy knizku kamkoliv a pomoci textreader si ji pak kdekoliv najdes (samozrejme je dobre treba ve slozce emdia mit slozku EBooks pro prehlednost)

Phill17 | ned zář 28, 2008 1:05 pm

jo pdb umi, ale ja to mam v pdf a to bohužel nejde.. takže bych potreboval poradit pres co to prevest..

nebo by tady posloužila stanza?

pacholek | ned zář 28, 2008 1:19 pm

aha pardon, prekoukl jsem se :oops:
vytahnout text z pdf, pdb creatoru je hromada takze to je jedna z cest
nebo rozchodit stanzu

Phill17 | ned zář 28, 2008 2:09 pm

a to jak? myslim tu stanzu.. ta by se mi libila vice.. ale jak na ni, potvoru?:D

ls8 | ned zář 28, 2008 2:15 pm

Stahnes aplikaci do pocitace z http://www.lexcycle.com/, vyberes knizku, das Tools -> Enable sharing, v iPhonu zvolis Shared books a knizku stahned do telefonu.

Vice viz. http://www.lexcycle.com/faq#3n67
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Phill17 | ned říj 19, 2008 2:30 pm

ahoj, moc to nejde.. mam v pc nainstalovanou tu stanzu i bonjour.. v tools mam enable sharing zatrhly, a otevřu nakou knižku v PDF..pak tam v ipode shared books a nic to nenajde !diky

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned říj 19, 2008 4:10 pm

Teď si nejsem jistý ale podle všeho iPhone3G s FW2.1 má nativní podporu PDF již zabudovanou v sobě ne?
Někdo tvrdil že stačí PDF nahrát do iphone a třeba v MobileFinder z cydie otevřít jde to?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

schaman | úte pro 23, 2008 9:52 am

no ja som si stiahol z cydie aplikaciu docs a ta podporuje pdf, ms word, pover point, exel,... ale zas neviem ako dostattie subory do i podu :oops: ako?

Phill17 | pon pro 29, 2008 2:26 pm

čau,
taky to pořád nak nemůžu dát dohromady.. pořad mi něco chybí abych to dotáhl dokonce.. a maturita se blíží a já bych potřeboval číst..

Nemohl by tu někdo napsat postup např. na stanzu + naky web kde stahuje knížky.. díky za ochotu,jsem na tom špatně s časem a nebýt ipodu, který mám pořád u sebe a který je mi velkým pomocníkem, nevím co bych si počnul :)

Her Mister | pon dub 27, 2009 11:43 am

tak zkus program docs normalne ho najdes v cydii umi pdf excel word obrazky pouzivam to rad jako tahak ve skole tak jen do toho a ty soubory si normalne skopiruj do IP bud pres putty nebo winscp (navod si najdi kde chces) a nebo pokud pouzivas total commander jako ja tak si stahni plugin t-pot a pak uz neni nic jednodussiho nez to tak proste skopcit...klidne si vytvor vlastni slozku pac s docem se muzes normalne pohybovat kde chces takze nemusis vsechno kopirovat do urcity slozky

milano | pon dub 27, 2009 2:09 pm

Já to dělám následovně:
v PDF dám označit všechen text
dám kopírovat
otevřu TextReader
dám vložit
soubor uložit
následně pravým tlačítkem na souboru, otevřít ve Stanza
a šup a je v iPhone

Jednoduché.

MO
Host
Host

Her Mister | úte dub 28, 2009 3:35 pm

jako taky to jde ale prijde my to zbytecny kdyz IP zvlada pdf doc ...

Phill17 | sob kvě 09, 2009 1:01 pm

Her Mister píše:tak zkus program docs normalne ho najdes v cydii umi pdf excel word obrazky pouzivam to rad jako tahak ve skole tak jen do toho a ty soubory si normalne skopiruj do IP bud pres putty nebo winscp (navod si najdi kde chces) a nebo pokud pouzivas total commander jako ja tak si stahni plugin t-pot a pak uz neni nic jednodussiho nez to tak proste skopcit...klidne si vytvor vlastni slozku pac s docem se muzes normalne pohybovat kde chces takze nemusis vsechno kopirovat do urcity slozky

tak jsem nainstaloval ten docs, stahnul jsem si i comander, i ten plugin, kterej sem rozbalil a asi i pridal, ale ted nevim co kam a kde mam nakopčit, prosím a podrobejsi navod -... dííííííííík

Phill17 | sob kvě 09, 2009 3:31 pm

Tvůj příspěvek jsem smazal, protože porušuješ pravidla fóra (viz odkaz), konkrétně o editaci příspěvků. Nauč se to a nebudeš mít problémy. Na to, jak jsi tu dlouho, bys to už měl vědět. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

Her Mister | pon kvě 11, 2009 8:31 pm

tak snad umis zachazet s TC.takze na jedny strane si pomoci Tpotu otevres svuj ipod a tam (ted si to z hlavy nepatuju presnou adresu) var/mobile/(myslim)Dokucments a tam si to klasicky skopiruj co potrebujes. Ale nemusis primo do documents pac s DOCS se muzes normalne pohybovat v IP takze si klidne udelej svoji slozku (y) a zkopni si tam co chces...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch