rucni backup

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

yellowtommy | čtv čer 18, 2009 11:43 am

rucni backup

Ahoj,
mam uspesne update na novy fw3.0, nicmene se mi prerusil proces obnovy z backupu, ke kteremu itunes vyzvali po restore noveho fw3.0.

bohuzel, pote se jiz neptali, takze sem prisel o vsechny fotky a sms a nastaveni.
aplikace a muziku slo nahrat zpet.

existuje moznost nejak rucne vyvolat aby mi dal opet vybrat obnovu dat (obvykle bylo vice dle datumu).

diky,
martin

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv čer 18, 2009 11:50 am

Re: rucni backup

Restore s naslednou volbou obnovit iPhone.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

yellowtommy | čtv čer 18, 2009 2:41 pm

necituj post ktory je hned nad tvojim porusujes tym pravidla fora. dodo

udelal jsem, ovsem dalo mi to vybrat nejake backupy vic jak pul roku stare. pritom vidim, ze v "..\AppData\Roaming\Apple Computer" je adresar co vypada asi takhle nejak "723e5efadaadefa03ab2858e1232c2b97fac28b4" s dnesnim datumem, a je to evidentne tento backup nez jsem zkousel prvni restore na 3.0.

Nevim zdali to nemuze souviset - upgrade 2x selhal, bylo treba prepnout tel rucne do DFU modu, pak se to povedlo.

no nic, mraky fotek a SMS v hajzlu... mel jsem je ja blbec ty fotky z toho pred tim aspon vysypat ven :(

Uživatelský avatar vbruno | čtv čer 18, 2009 3:24 pm

Hele taky jsem to dlouho hledal :-) Dej prave tlacitko v iTunes na svuj iPhone v leve liste a tam mas "Backup iPhone" :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

yellowtommy | úte čer 23, 2009 8:40 am

nojooo - to je mi ale spinavej trik! :)
diky diky ;)

bobrous | sob črc 11, 2009 11:30 am

Nooo vcera jsem udelal backup jelikoz jsem nesl iphone do opravy potom jsem prinesl domu novy a udelal backup from ... ale fotky a sms v prd... tak jsem zkousel udelat znova backup from .... ale ten uz tam nebyl asi se vymazal takze asi nenavratne pryc? nevite kam se to mohlo ztratit? v kosi to neni dik za radu

Katroline | sob srp 15, 2009 11:25 am

ja mam presne ten isty problem

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match