Uložene nastavenia a hry z iTunes

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar pistak | sob bře 20, 2010 1:19 pm

Uložene nastavenia a hry z iTunes

Mam drobnu otazku. Preinstaloval som pc z vista na seven, a teraz sa mi aj podarilo vsetko vymazat z mobilu. Zalohovany priecinok mam (iTunes), len ked ho tam dam (do dokumentov) tak sa mi neulozilo ziadne nastavenie z aplikacie. Nevie niekto poradit? Nerad by som hral vsetky hry nanovo, ci vsetko nastavoval.

To keby som kupil novy iPhone, alebo napriklad by bol na reklamacii, a dali by mi novy kus, tak by sa mi vsetky nastavenia a ulozene hry zmazali? Samozrejme da mi ich do mobilu, ale vsetko treba hrat nanovo?

Viem, ze som mal dat vsetko z mobilu do iTunes, no kym som to stihol urobit, tak sa vsetko zosynchronizovalo a z mobilu zmazalo. Ja som len odklikol hlasku kde sa pisalo ze chce kupene aplikacie preniest do itunes, a preco to vsetko zmazalo, mi je zahadou... Uz som to raz robil a bolo to ok, a teraz toto...
iPhone guru
iPhone guru

siccnezz | sob bře 20, 2010 6:05 pm

Re: Uložene nastavenia a hry z iTunes

Záloha se ukládá jinam, takže zpátky svoje skóre budeš muset nahrát a zase nahrát.
A ano, když ti z reklamace dají nový telefon, a dáš jen synchronizovat, budeš muset dělat všechno od začátku. Ale když ten telefon obnovíš ze zálohy, bude tam vše, co jsi měl zazálohované (nastavení, aplikace, dokumenty, čísla, atd..).

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match