Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

HaLFiK | pát srp 13, 2010 3:19 pm

Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Jsem prihlaseny na iTunes. Mam zapojeny mobil a kdyz stahnu nejakou free app a dam ji synchronizovat napise to "Instaling" .... bla bla .. a pak hotovo a aplikace zmizne jako ze tam neni, ale v iTunes furt je.. Nevite co delam spatne? Predtim mi to fungovalo.. :|

// Mimochodem dam aplikaci do iPhonu a mam tam tlacitka "Apply" a "Cancel"..

// A mam takovy pocit ze je to diky tomu ze nemam ten iPhone autorizovany na svojem pocitaci - jak ho mam autorizovat?

// + se chci jeste zeptat co je to to "Reedem" a kde vezmu ten Reedem kód.. :)

EDIT:

Problem už jsem vyřešil, autorizoval jsem znova iPhone na svojem PC a uz to fičelo. :)

Ale porad plati muj dotaz na Reedem..

Pokud tvůj příspěvek zůstane jako poslední a nikdo ti mezitím neodpověděl, tak místo tlačítka odpovědět použij tlačítko upravit a edituj tak svůj předchozí příspěvek. Metalgirl

Uživatelský avatar Metalgirl | pát srp 13, 2010 6:17 pm

Re: Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Redeem kody jsou na stáhnutí aplikací z app storu zadarmo, které jsou jinak placené. Je to vlastně kód, který vypustí developer té aplikace, ty ho pak zadáš do iTunes a aplikaci nemusíš platit. Záleží na dobré vůli developera, jestli kod vypustí a kolik jich vypustí. Je to něco jako voucher.

EDIT: No a pak redeem ještě je pro gift cards. Zakoupíš si kartu, která je přednabitá na 15$ například, ona ta karta má na sobě kod, ty ho opíšeš do iTunes, dáš redeem a konto se ti přednabije na 15$ a můžeš nakupovat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

HaLFiK | pát srp 13, 2010 10:33 pm

Takhle.. A ten developer kdyz vupusti ty kody, tak kde se objevuji a kde se ziskavaji?..

Uživatelský avatar Metalgirl | pát srp 13, 2010 10:57 pm

To je různě, někteří čeští developeři, co píší i zde na fóru, tak vypouštějí pro své aplikace kódy právě tu. Jinak celosvětově takové weby neznám.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match