odisiel mi PC a momentalne sa snazim znamemu jailbreaknut jedno z tych novych 3GS s 3.1.3 firmwarom na spolubyvajuceho macbooku. So spiritom som bol za minutku hotovy a cydia funguje jedna radost.
Kedze mi nefungovalo uplne prenesenie vsetkych aplikacii do iTunes library z iPhonu (File - Transfer purchases from..), tak som tie dalsie postahoval cez jeho ucet (uz boli zakupene) aby ich nestratil pri prvej synchronizacii. Synchronizacia fungovala, respektive nic nestratil. Ale ak som mu odporucil a stiahol ine aplikacie, synchronizacia vobec nefunguje. Vyskusal som a ani nahrat, ani zmazat. V iTunes ukazuje, ze po synchronizacii su prec, ale v mobile zostavaju. Tak isto ukazuje, ze su nahrate ale nic sa tam neukaze. Mobil som restartoval niekolkokrat a nepomohlo. Po fore uz pozeram cez hodinu a nic co by obsahovalo riesenie tohoto problemu som zatial nenasiel. Kedze chcem odovzdat mobil cim skorej a musim ist do prace az do noci, tak by som to rad zajtra vyriesil a chcel by som poprosit o rady ak niekto nejake mate. Budem neskutocne vdacny

-iTunes je 9.1 na Macu a je to iPhone 3GS 16GB s firmware 3.1.3 od operatora (neblokovany).
-vsetky aplikacie su legalne zakupene cez appstore v iTunes
-nemam pristup k inemu pocitacu ako je tento
Hlavny dovod preco sa pytam je, ze mna uz len napada restore na 3.1.3, spirit jailbreak a skusit vsetko nahrat odznovu. (Comu by som sa velmi rad vyhol ak by sa dalo, takze sa posnazim sledovat forum priebezne cez den z mobilu).
PS: Za pripadne gramaticke chyby sa ospravedlnujem, ale napisal som to v zhone.