Po 2 mesiacoch bezchybného používania sa vyskytla tato chyba ... na US účte mi piše ( ked chcem stiahnuť free app ) že : Incorrect adress. A valid adress is necessary to purchase. Click on billing info to go to the adress page and correct your adress..... V čom je chyba ? pri registracii som si na internete niekde dal vygenerovat nahodnu osobu ... a tu som pri registracii zadaval ... je možne že to je preto ? 2 mesiace som to normalne použival. Da sa to nejako vyriešiť ?
Mně to taky píše tuhle chybu. Na internetu jsem navíc vyčetl, že někomu pomohlo napsat číslo domu na první řadku a ulici na druhou a taky se nemá v té ulici psát Street/Avenue ale St/Ave
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Rony já vím, že píšou číslo jako první, ale já to myslím jinak. Někteří Američani taky měli problémy s touhle hláškou i když měli adresu pravou a těm právě pomohlo napsat číslo na Adress Line 1 a ulici na Adress Line 2 nebo místo Street/Avenue napsat St/Ave.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Takže len potvrdzujem že platí to čo píše Rony .... potreboval som dať číslo do prvého riadku .... ulicu do druhého ( Street som zmenil na St ) ale neišlo mi to tak som si zistil zip code a prišiel som nato že bolo jedno pismenko zle... teraz to už ide Takže si nájdite ulicu na googli a zmente si ju, zmente aj ZIP CODE
Fiktívna adresa ako príklad, aby sme tu po kuskoch nehovorili vsetci o tom istom:
Ulica: 220 Fool Blvd ZIP: 10017
Podmienka je, aby ZIP kod existoval a korespondoval s ulicou. Popisne cislo pisu pred nazvom ulice. Zrejme nie je nevyhnutne pisat cislo do prveho riadka a ulicu do druheho ale zhoda ZIP, mesta a ulice by mala byt.
Ako pisem, najlahsia metoda je google, najst si LUBOVOLNU EXISTUJUCU ADRESU V U.S.A. a opisat ju presne.