Freediver33 | pon čer 13, 2011 11:09 am
Dobrý den, potřeboval bych se poradit ohledně podobného problému. Koupil jsem Iphone 4 s nainstalovanymi aplikacemi, nektere byly koupene ( Navigace Navigon, E-Europe ). Provedl jsem zalohu celeho tel vcetne exportu aplikaci na svuj novy ID apple ucet v iTunes. Ze zacatku mi vybehaval tag ze 20 aplikaci se nemohlo prenest protoze nemam authorizovany PC na stary ucet, nicmene zaplacene aplikace - Navigace se v tomto seznamu nepodareneho exportu vubec neobjevili presto ze jsou nainstalovane v tel, nicmene v Library Apple aplications se po stazeni neobjevili. Vsech 20 aplikaci kvuli kterym me v iTunes vybehaval tento TAG bylo Free takze jsem je v klidu preinstaloval, ted jiz pri exportu Itunes nehlasi zadny problem ale Navigace ve stazenych aplikacich nevidim? Mohli se při exportu uložit někam jinam? Jde mi o to že tel potřebuji reklamovat kvuli horsi funkci tlacitka Home a mam obavu ze mi soft preinstaluji a tudiz prijdu o naistalovane navigace za 120 EUR. Je nejaka jina laternativa jak tyto aplikace z Iphone stahnout nezli ziskat heslo na ucet byvaleho majitele iphonu pro Itunes a autorizovat na jeho ID moji PC IP/MAC adresu? Byvalý majitel mi samo nechce heslo poskytnout...Moc děkuji.