Ahoj v listopadu minulého roku jsem si koupil aplikaci Polda 2 od Zima software verze 1.1.
Po dlouhy dobe jsem si na aplikaci vzpoměl, bohužel jsem si ji s itunes odebral, takže jsem si chtěl ji stáhnout znovu - bezplatně. A ouha, aplikace se mi na itunes v obchodě zobrazuje jako nezakoupená, no i tak jsem ji zkusil stáhnout znovu a chce to po mě vyplnění kreditky na účtu a schválení opětovné platby.
Tak se nejen sám sebe ptám, ptám se zde, ptám se na apple support.
- Proč mám ---va platit za něco dvakrát? Přitom aplikace je stále dostupná na itunes, pouze tedy ve verzi 1.2. já si kupoval 1.1. Myslel jsem, že za update na nové verze aplikací se už znova neplatí, platí se pouze za přidaný obsah.
Nebo zima software vydal novou aplikaci pod stejným názvem a ze stejným obsahem? To by bylo asi zavádějící.
Tak se ptám kde je chyba?
Další věc co mě --re mám spousty aplikací zakoupených, všechny si nepamatuju, uvítal jsem proto z radostí sekci v itunes "purchased", že všechny zakoupené aplikace které se nacházejí zrovna v itunes aktuálně budu mít přehledně zobrazeny zvlᚍ. Když jsem si ale vzpoměl na některé zakoupené aplikace z minulého roku tak některé se mi vůbec nezobrazují korektně v purchased a musím si je prostě vyhledat přes store a kliknout na cenovku naštěstí tentokrát to lze stáhnout bezplatně ale rozčiluje mě že když apple udělal funkci purchased tak ať ---va funguje nebo aŤ se na to vy---ou rovnou.
někdo s podobnými zkušenostmi nebo jsem v tom sám?