Apple mobile device je služba. No pokud máš windows, tak na ploše kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu tento počítač a z menu vybrat položku spravovat. Tam jsou služby a aplikace. Rozklikni to a vyber položku služby. Objeví se ti služby na počítači, mezi nimi najdi apple mobile device, opět klik pravým tlačítkem myši přímo na apple mobile device a zvolit vlastnosti. Hned v první kartě uvidíš položku typ spouštění, změň to na automaticky, aby se ti tato služba zapínala vždy po spuštění windows.
No, ale stejně i tak, tato služba by se ti měla zapínat automaticky po každém spuštění windows.
Apple mobile device = možnost použít iPhone připojený na USB jako modem. Služba se spouští (defaultně), když je iPhone připojen k iTunes.
Je to stejné jako u Maca.
PS: Aplikaci si instaluje Win při instalaci iTunes. Podmínkou je, že Windows musí najít iPhone připojený na USB portu. Pokud iPhone k PC připojený není - příslušný prográmek a ovladače se nemají jak nainstalovat.
PS2: Mohem lepší je připojit iPhone pomocí BT - není potřeba vůbec instalovat iTunes.
když chci zapnout apple mobile device podle výše uvedeného postupu od metalgirl tak mi vyskočí hláška : V počítači Local computer nelze spustit službu apple mobile device.Chyba 1067: Proces neočekávaně skončil.Mám win xp. Začalo mi to blbnout po nainstalování itunes 10.5.Chtěl jsem nainstalovat iOs 5,v dew účtu jsem zaregistrovaný.
Elbunda: mám stejný problém na XP. Nepomohlo nic taky iTunes 10.5. No a na druhým pc kde mam WIN 7 64 tak iTunes nejede vůbec.. pomohlo udělat dalšího uživatele ale stejně pokus nahrát iOS5 skončí chybou..
taky jsem to zkusil na druhém pc,kde mám taky win xp - a úplně stejná chybová hláška. Třetí den nad tím koumám jak spustit apple mobile device.Zkoušel jsem všechny možné postupy a nic .
No ja mam XP(hodlam v lete prejit na 7 a pristi rok na mac))) a zadny problem. Pri instalaci iOS5 byli errors 1601, 1602, ktery pomohl odstranit reinstal iTunes a apple mobile device. Takze vas postup: celkove odstranit iTunes a apple mobile device- naistalovat itunes - byt stastny!