Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Syrinx | sob říj 08, 2011 3:42 pm

Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci

Dobrej, reintaloval jsem pocitac a zapomnel jsem si zalohovat itunes co mam ted delat? KDyz pripojim iphone do neveho pocitace tak vse ztratim? Rady jak ziskat data z telefonu bez ztraty? Dekuji moc

mefistos | sob říj 08, 2011 3:51 pm

Re: Itunes problem

hmmm.. hudbu a obrazku zalohuj pres i*fun*box bez hvezdicek... a v iTunes dej "authorise this computer".. pak "transfer purchases" a pak dej backup... a budes mit vse na pc

Syrinx | sob říj 08, 2011 3:56 pm

transfer purchases dam po pripojeni telefonu? A kontakty budu mit?
Jinak authorise this computer jsem uz dal a napsalo mi to ze je to 4 pocitac z 5 takze to vzalo jako novy... Dik

mefistos | sob říj 08, 2011 4:11 pm

jojo to je ok.. v zalozce info si zaskrtni kontakty a zvol windows contacts treba a dej sync

Uživatelský avatar rony | sob říj 08, 2011 5:24 pm

Re: Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci

Syrinx píše:Dobrej, reintaloval jsem pocitac a zapomnel jsem si zalohovat itunes co mam ted delat? KDyz pripojim iphone do neveho pocitace tak vse ztratim? Rady jak ziskat data z telefonu bez ztraty? Dekuji moc

zanadavaj sam sebe a pripoj ten telefon k cistemu itunes. o nieco prides ale appky nie, kontakty nie ani fotky nie, ani smsky nie. len veci, co si tahal cez itunes do iphone.

klikni na navody, tam najdes kopec rad ako co.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Syrinx | ned říj 09, 2011 10:43 am

Jeste dotaz jak dostanu z iphonu fotky co jsem nefotil ale pouze jsem si je tam vlozil pres itunes? Jinak kontakty mam a aplikace vytahuju pres ten [zakázáno] hudba neni dulezita jen videa diky

Uživatelský avatar Beavers | ned říj 09, 2011 11:10 am

Aplikace máš snad koupené, takže je nemusíš přetahovat. Nainstaluješ je prostě potom znovu a zdarma, pokud jsi je koupil.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match