1. places na nespravnom hrobe. Pochop to uz konecne. Ja ti taku stranku nevyrobim, nikto na tomto webe ti ju nevyrobi. Tak uz to chopok preboha. Uz som ti pisal a zrejme si uz tak natvrdly, ze ZELANIA smerom na Apple pisat na tento web je zbytocne, pis to APPLU, urcite najdes na jeho webe priestor, kadial sa zasielaju PODNETY ludi, ktore sa urcite dostavaju aj vyvojarom. Ak dokazes formulovat svoju myslienku, presadis ju. Ak len placas, kde mozes, tak ta nikto nebude brat vazne. Aj na tomto fore vacsinou len placas a dokola to iste. Jediny, kto ma chut ti este odpovedat som ja, ale ja s kludom ti budem dokola opakovat to iste, kym ti to nedojde.
2. co by neslo, nepohol si ani prstom pre to, aby si im dal vediet. Urobi to niekto za teba? neurobi. Nauc sa, ze ak mas ciel, mas za nim ist presne dovtedy, kym vidis, ze ma zmysel a dokazes ho dosiahnut. Nie placom ale jasne podoprenou viziou s argumentami a faktami. Ak ich nedokazes dat dohromady, tak sa nebavime o nicom, len dokola okolo tvojho nekonecneho placu, ze nieco ti Apple nespravil a ako je strasne zly.
A mimochodom, zaplatil si im za to, co mas v rukach ani o dolar naviac. Takto fungujes urcite aj ty. Ked ti zaplatia za vynesenie smeti, tak cakas, ze ti druhy krat za vynesenie nezaplatia alebo tiez by si nieco za to chcel?
3. na tvoje emoji prdim z vysoka (ja osobne), tiez tvoj problem, mas vediet ako ich pouzit.
Skrytý text (Ctrl-A)
http://www.apple.com/feedback/fail si ty.