Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

alespon na pc ktere mam autorizovane na moje apple id by to mohlo jit, chapu ze kvuli nelegalnimu kopirovani hudbu to na cizich pc nejde, ale pod stejnym apple id by to problem byt nemel.
"
Kotelnik píše:Ruku na srdce, toto by mohlo být od Applu zvládnuto zživatelsky lépe. Málokdo používá jen jeden PC, nebo minimálně by si třeba kamaráda rad přidal jeho knihovnu atd...

"
jsem takový mladý starousedlík 

eRiper píše:Zapnout manuální synchronizaci? Já má jen jeden Mac a na automatiku jsem si prostě nezvykl. Chci mít osobně pod kontrolou nakopírpvané soubory. Je to pro mě i jednodušší.

Preinstalovany PC tym padom ked pripojim Iphone Ipad tak znova to zmaze playlisty a teake veci? Mal by som mat teda nakonfigurovane v "Itunes-nastavenia-rozsirene-umiestnenie priecinka itunes media" napr. cestu k NAS a nebudem musiet znova vytvarat playlisty, kopirovat knihy, hudbu ??? Alebo ako na to po reinstalacii. Mne to proste palica nebere / vek, microsoft
/. A ked mam dalsie pc s itunes mam tam nastavit cestu k tomu NAS ??? A na finale naco mi je vlastne 5PC v itunes ked mozem synchronizovat len s jednym ??

Petrt píše:
...
Pokud to tak je, tak jsi mel pred reinstalaci systemu provest zalohu iTunes.
...
/ O2 CZ

/ O2 CZ

Nastavim adresar pre iTunes na NAS a napriek tomu musim nejakym nie transparentnym postupom zalohovat iTunes - samozrejme na NAS / bude to tam 3ti krat ?????? / - takisto dost zvlastne. Aj ked je velmi pravdepodobne ze nechapem uplne ako s iTunes uzx hore dva uvedene body mi pripadaju zvlastne - nechcem to moc studovat /akoze apple,IOS atd.../ chcem je pouzivat tablet a iphone a ocakaval by som jedndoduchsie postupy /ked sa tvrdi ze Apple je uzivatelsky privetivy a kazdy sa ho nauci coby dup
/. 
.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé