Obsah složky iTunes

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jalovec | ned led 20, 2013 2:31 pm

Obsah složky iTunes

Zdravím, mám asi hloupý dotaz, ale přecházím z jednoho PC na druhý. Nechci o nic přijít a zjistil jsem, že ve složce profilu, Hudba, iTunes, iTunes Media, MobileApplication jsou soubory typu *[zakázáno] a zabírají docela dost místa. Rozumím tomu správně, že to jsou všechny programy, které jsem si do iPhonu kdy stáhnul a když jsem ještě prováděl synchro s iTunes přes kabel, tak se sem zapisovaly ? Když tedy dělám zálohu přes iCloud, v telefonu mi momentálně nic nechybí, tak si myslím, že tohle můžu smazat. Nebo se pletu ?
Díkes

Uživatelský avatar mike-biker | ned led 20, 2013 8:10 pm

Re: Obsah složky iTunes

Stačí ti záloha hudebních souborů, fotek a videí. Klidně pak můžeš zálohovat nastavení přes iCloud - to jen pro jistotu. V novém PC dáš autorizaci, ve starém deautorizaci. Aplikace si můžeš stáhnout znovu a je to.

EDIT: zálohy z PC nejsou v případě synchro z iCloudem vůbec nutné. :)
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

jalovec | ned led 20, 2013 8:35 pm

Díky, myslel jsem si, že to můžu klíďo smazat. Jen jsem se chtěl ujistit...

Uživatelský avatar rony | ned led 20, 2013 8:38 pm

subory aplikacii (tie I P A) mozes zmazat, tak ci tak ti staci vediet, ze ich vlastnis naviazane na AppleID a uvidis ich v Purchased. Ale oni sa ti tam natahaju aj tak znova - pre jednoduchsiu instalaciu
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match