Nejde upgradovat nová verze iTunes

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

emgolightly | pát bře 15, 2013 9:45 pm

Nejde upgradovat nová verze iTunes

Pro iPhone 5 potřebuju novou verzi iTunes, cvilku se stahuje a pak vyskočí zpráva: A network error occured while attempting to read from the file c:\windows\installer\itunes64.msi Nevíte co s tím? Pomohlo by třeba odinstalovat iTunes a stáhnout ho znovu? Ale nevím, jestli tím neztratím všechna data (mám v iTunes toho spoustu z předchozího iPodu). Dík moc za radu.

Uživatelský avatar Metalgirl | pát bře 15, 2013 10:42 pm

Re: Nejde upgradovat nová verze iTunes

Stáhni instalačku přímo ze stránek applu a spusť ji místo updatu v itunes update. http://www.apple.com/itunes/
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

emgolightly | pát bře 15, 2013 10:49 pm

Jo, to jsem udelala, taky restartovala pocitac. Premyslela jsem nad odinstalovanim a stahnutim novych iTunes, ale nevim, jestli by se pak vse z iPodu pretahlo do iTunes, nerada bych o ta data prisla a dalsi vec je, jestli pujde iTunes stahnout a nebude to zase hlasit tuhle chybu.

Uživatelský avatar Metalgirl | pát bře 15, 2013 10:53 pm

Z webu jde stáhnout instalačka vždy bez problémů, prostě stáhni instalačku, spusť ji a nainstaluj nové iTunes, tak se ti udpatují také. Není potřeba nic odisntalovávat. Ono totiž odinstalovat iTunes není tak jednoduché, nekončí to jen u samotných iTunes, jsou tam i přidružené programy, které jsou vázané na iTunes a ty je potřeba odinstalovat také, jimi jsou quicktime, apple mobile device support, apple mobile update, bonjour, apple application support, toto vše je třeba odinstalovat, navíc promazat zbytková data ve složkách a registry, pokud to máš pod windows.

Prostě stáhni tu instalačku z webu, spusť ji a pak dej vedět, jestli se instalace povedla nebo ne. To je prostě stáhnutí nových iTunes.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

emgolightly | pát bře 15, 2013 11:29 pm

Tak jsem to zkusila znovu stahnout z webu a stale pise tu stejnou chybu.

Uživatelský avatar Metalgirl | pát bře 15, 2013 11:34 pm

Zkus ještě tohle: https://discussions.apple.com/thread/39 ... 0&tstart=0 Ten, co tam psal, měl stejný problém jako ty.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match