Tak 6.1.2 mám nahranou asi dva týdny (nevzpomenu si přesně, kdy jsem updatoval) a jsem spokojen, stabilita a rychlost jak bývá v případě idevices zůstala takříkajíc neposkvrněna, funkce navíc se hodí a funguji tak jako dřív, výdrž je také stejná, ale já ji moc neřeším a synchronizuji+nabíjím tak obden když pracuji u stolního PC.
Každopádně tři dny, když mám přes den tak 4-6 telefonátů,dvě tři smsky a večer čtení zpráv cca. půl hodiny, jsou jistota.
Navíc ještě za jízdy používám Jabra EasyGo BT headset a k němu potažmo k BT zařízením jako takovým, se váže menší připomínka.
Uvítal bych, kdyby apple v dalších verzích, změnil ikonku v horním stavovém řádku.
Teď když je zmíněná Jabra BT Headset aktivní, tedy připojena a připravena spolu s iPhonem přijmout příchozí, nebo uskutečnit odchozí hovor, svítí bíle v stavovém řádku znak BT tedy "modrý zub", pokud je hf mimo dosah nebo vypnuto a přitom BT přenos v iP aktivován, zešedne.
Možná by bylo vhodnější symbol změnit na sluchátko (to je ale myslím zobrazeno když se jackem připojí stereosluchátka) či lépe miniikonku znázorňující právě bezdrátový bt headset tzv. "bondovku".
Poslední drobná výtka k iOS v kterékoliv verzi, osobně bych hodně uvítal aby v Nastavení/Obecné/Využití/Využití mobilní sítě/ byla možnost obnovit celkový provolaný čas.
Po stisknutí
"Obnovit statistiky", se resetuje pouze
"Aktuální období", "Celkem" už ne...nejsem si jistý ale jediné spolehlivé řešení je čistý restore.
Zkoušel jsem třeba obnovit nastavení sítě, ale nemá to žádný vliv.
Osobně by se mi to hodilo, u firemního čísla vždy na začátku měsíce vynulovat a ke konci tak vědět, jaká byla doba hovorů-provolaných minut, právě za měsíc..vypilovanější podrobný protokol hovorů viz. symbianové nokie, mi stále v základu schází ač samozřejmě existuje i aplikace.
Omluvte prosím rozsáhlost příspěvku, šlo by to napsat jednodušeji...