Aliza | pát lis 30, 2012 1:47 pm
aha tak to je asi jasny, mam totiz vadu, ktera se projevila az pozde tesne po zaruce a v tym miste nabijeni atd je praskly zadni kryt, takze to tam je asi cele v haji a tim padem se k datum nikdy nedostanu, je fakt ze stale mam jen asi 75% zalohy. V kolika asi souborech se zaloha tvori ja uz ji mam v mraky a poslednich 7 hodin to zalohuje nějaký mrně, takže se to vůbec nehýbe.
Tak sem to utnula a dala originál kabel od iPhonu, ten iPadovský je totiž prasklý v obalu a mám jen zalepený, aby drátky nešly ven, to je taky vada jejich, praskl velmi krátce po koupi, jejich výrobky ne vždy vydrží co by měly, já se o vše starám a pečuji a i tak sem dopadla jak sem dopadla.
Pokud to pojede opět pomalu, tak to vzdávám a holt nebudu mít iphone dokud nekoupím nový.
Edit v 16:01: Takže jen taková ta inicializace zálohy, kdy běží jen taková ta šikmopruhá čára trvala hodinu v tuto chvíli s druhým kabelem, netuším, zda je toto OK nebo ne, a zda mám čekat nyní na pokračování, kdy začíná pohyb kroku jedna na ukazateli, který sděluje kolik je zálohy hotovo, počkám půl hoďky a pokud se to nebude hýbat tak to asi vzdám.
Prosím o radu, kdo ví kam bych mohla zajít v Brně, a kdo by mi udělal zdarma diagnostiku, aby se zjistilo zda to jde ci ne, a pripadne zalohu plus opravu, aby aplikace nepadaly aspon to, kdyz ne upgrade. Bohužel ty částky na netu kolikrát jako na to nemám abych dala x litrů jen za nějakých pár chvil času pro zjištění, zda má cenu s tímto iphonem něco vůbec dělat nebo ne.
iPohne 7 Plus Jet Black, 256 GB 11.4