icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

werbis | pon led 27, 2014 10:33 pm

icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

DObrý večer,
mám problém s icloudem ve svém iphonu 4S, iphone je rok starý, žádný jailbreak. Problém je v tom, že když chci svůj iphone přes icloud stránku na PC nalézt, tak to lze jen na den, potom se mi nevím jak tlačítko v iphone v nastavení pod icloud samo vypne a musím to opět zapnout. Prostě se mi icloud-hledat můj iphone v mobilu sám vypíná... Ptal jsem se i na různých prodejnách a jediným jejich vysvětlením bylo to, že se to samo neděje. Tak jsem tedy iphone uzamknul do trezoru, před tím jsem ovšem zapnul hledat můj iphone, čekal jsem přesně 24:00, dal jsem vedle i kameru :) poté jsem to ukázal zrychleně pánův v itouch, a dalších prodejnách a oni jen nechápavě koukali... Předem děkuji za jakoukoliv radu
Host
Host

Jam3ss | stř led 29, 2014 5:41 am

Re: icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

Zkus klasickou radu. Hard reset první ( HB+PB ), pak restore bez zálohy a vyzkoušet zapnutí funkce a jestli to udělá, pokud ne tak nahraj zálohu a znovu vyzkoušet, pak budeš chytřejší ;-)

Odesláno z iPhonu
iPhone 5S 16GB Champagne Gold Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | stř led 29, 2014 11:15 am

It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

werbis | pát led 31, 2014 11:30 pm

děkuji vám, s podobnými návrhy jsem se už setkal, takže nezbývá nic jiného, než je vyzkoušet... Ale moje poslední otázka je: když iphone z resetuju, celej vymažu a nastavím jako nový, přihlásim se pod stejným ID a chyba se bude opakovat, icloud se bude sám vypínat i s hledat můj iphone, tak je chyba hardwaru, takže jedině reklamace a zda by chyba nebyla po obnově a uvedení jako nový, tak je chyba v záloze, která byla provedena v tu dobu, kdy už to zlobilo... Takže poté jedině obnovit ze starší zálohy...?
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match