Win7 prestal videt iphone.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Fotografix | stř dub 09, 2014 10:21 am

Win7 prestal videt iphone.

Zdravim vsechny, mam tento problem - nainstaloval jsem si origo win 7 a mam iphone 5, vse slapalo nejakou dobu v pohode, ale jednoho dne se mi nenacetla automatikcka tabulka pro stahovani fotek z ip do win (po pripojeni iphone kabelem k pocitaci), tak jsem to chtel stahnou ruco, ale ani v tento pocitac, ani nikde jinde ve win 7 neni iphone vubec videt. Paradox je, ze itunes ho vidi normalne. Nainstaloval jsem si iexplorer abych mohl stahnout fotky, ale koukam, ze to po me chce 35 dolaru, coz jen kvuli fotkam nechci davat....ale i iexplorer tel. vidi, takze teoreticky by to slo. No - potreboval bych radu jak udelat abych ten problem opravil, nebo alespon nejaky navod na jednoduche stahovani fotek z telefonu do pocitace. Jeste dodam, ze ze soft mam vsude aktualizovany na posledni verze - win7, ios, itunes...
Host
Host

Uživatelský avatar mike-biker | stř dub 09, 2014 2:54 pm

Re: Win7 prestal videt iphone.

Zřejmě bude problém v ovladačích WIN. Zkusit na jiném PC pro vyloučení závady, pokud se to potvrdí, tak odinstalovat vše APPLE z PC a znovu nainstalovat.
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Metalgirl | stř dub 09, 2014 4:20 pm

Možná bude stačit jen přeinstalovat ovladače http://support.apple.com/kb/ts1538 kapitola 5. Verify that the Apple Mobile Device USB Driver is installed
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Fotografix | stř dub 09, 2014 4:35 pm

Diky, vyzkousim a ozvu se...
Na jinem kompu jsem to zkousel a videlo to.
Jeste jsem odinstaloval itunes, Quick time a iCloud, pak znovu nainstaloval a porad to same.
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | stř dub 09, 2014 5:56 pm

Zkus ještě přeinstalovat ten quick time.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar mike-biker | stř dub 09, 2014 8:21 pm

Tam se musí i vymazat hodnoty z registrů. Není to zase až tak jednoduché.
Nebo zkusit ve Widlích z restore pointu obnovit.
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Metalgirl | stř dub 09, 2014 8:23 pm

U reinstalace samotného quick time není potřeba a jestli se mu podaří obnovit ovladače, tak nebude muset vše odinstalovávat, to až potom jako další krok, když se mu nezdaří toto. Sama jsem tu kdysi psala jako jedna z prvních, jak na to, takže vím, že to není jen tak.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Fotografix | stř dub 09, 2014 10:40 pm

Tak jsem se na to dival a sam jsem v rozpacich -
Objoveni systemu - take me to napadlo, obnovil jsem to do nejzazsiho bodu coz byl asi mesic zpet, ale asi to nestacilo (zanedbal jsem to delsi dobu), takze nic.
Qucktime - odinstaloval, nainstaloval a nic, krom toho, ze po pripojeni IP me vyskoci okno, ze program itunesHelper prestal pracovat.
Spravce zarizeni - tak tady vam ted asi prijdu, ze jsem spadnul z marsu, ale mam tu namisto spousty zarizeni jen uplne prazdne wokno, proste nechapu.
Host
Host

Clon | stř dub 16, 2014 10:35 pm

Obnovení systému jsem použil jedenkrát v životě. Už si nepamatuju na detaily, ale ve finále to dopadlo tak, že jsem stejně musel všechno instalovat od piky. Kdykoliv jsem na win chtěl řešit nějaký problém, zabralo to spousty času a nevyřešil jsem nic.
Od té doby používám buď Norton Ghost, nebo Acronis True Image.
Není to tak dávno, a musel jsem taky dávat všechno od apple pryč. Vyřešil jsem to tak, že jsem začal totálně od piky, bez čehokoliv od Apple. Udělal jsem si obraz systému, a pak teprve dával Apple věci. A když se mi to příště sesype - natáhnu ten obraz (+- 10 minut), nainstaluju vše od apple a frčím dál.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar mike-biker | čtv dub 17, 2014 8:17 am

Doporučuji přeinstalovat Widle. Sice je to den práce, pokud se to dělá komplet, ale je to lepší, než složitě bádat.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match