lukasnemeckay píše:mne to ani so zapnutym parallaxom netrha tie ficury ako zoom/unzoom .ale ja som mal JB a na tablet som daval cisty 7.1 a obnovoval som zo zalohy.teraz uz si ten JB ani nedam zbytocne starosti a ziskal som tym iba minimum veci ktore potrebujem.
Me to na ipadu mini (puvodni no retina) opravdu delalo tak hak jsem psal viz. gesta vs.home button ale je tomjedno zazim jsem jej vypnul a hlavne ipad muze bejt temi OTA aktualizacemi a vubec zasekanej, vzdy je lepsi cisty flash pres pocitac a hlavne neobnovovat zalohu hlavne z PC jestlinto o obnoveni plati i u te na iCloudu nevim ale radeji ji smaznu take no.
Onygzzer
Hele ja to uz vyresil delaly tomtyhle dve jeste jedna a jina treba zas ne a stejne zase pouzivam ten co je soucasti FB oficialni app je to vse pohromade, proc se ale autori vykaslali na nativni FB Messenger pro ipady by me celkem zajimalo, chat v FB je celkem mrnavejna zvetsit snad ani nijak nejde.
Pablo666
Tak souhlasim s tim ze iOS7.1 se rychlosti velmi blizi iOS6 omtom zadna a zkusenosti ostatnich uz indev betaverzi to nasvedcovaly jiz drive, optmalizace a doladeni se povedla uvidime jak to vytahnou jeste dal.
EDIT:
Tak jsem sice nerestoroval ale iPad z nastavení komplet smaznul celkem se zrychlil viz téma
Gekko gecko @ iPad mini - reakce ale to drobné cukání posouvá nim seznamem app na pozadí čas od času pozoruji správně pročítám to pravé no retina míní iPadu prostě ma jen 512 mb a systém v tom okamžiku muže paměť obsluhovat přiřazovat prioritu či ji čistit jakoze to děla.
Co vím tak app cMemory nebo jak se jmenuje mi jednou ukázala i 15mb volných když jsem ji spustil znovu bylo tam už 180 takže správa paměti na jedničku a to občasné cuknutima to snad jen v tom seznamu je jediné co uživatel zpozoruje
EDIT2:
Tak to cukání při skoku do seznamu spuštěnych aplikaci si jeho posouvání děla stále ale převážně když mate spuštěny facebook app bude hodně náročná nebo jiné jemu podobne zkuste a uvidíte to sami.
Je úplně jedno zda do seznamu skončíte dvojím stisknutím HB nebo gestem čtyřmi prsty nahoru ale je to jen někdy....záleží jaka stránka je zrovna načtení, jestli bezi chat zda se něco z obsahu neaktualizuje proste nepravidelně.
Dalsi veci co pozoruji a nyl bych rad zda by to na tomto uarizeni nekdo take potvrdil, je kdyz na fb vysouvam nebo schovavam tl. Klavesnici na obrazovce ta desne trha u tapatalku ne....jelikoz se tohle a vyse tyka z velke cssti jen fb aplikaci tato bude asi tak narocna ze jeji obsluhu ipad chvilkama nestiha a app hw dava radne za usi níc jineho netusim.