Clon | pát črc 11, 2014 5:52 pm
Ahoj. Dokázal by mi někdo poradit s následujícím problémem?
Stahoval jsem do pc přes iTunes hru asi 1GB.
Vyskočilo na mě (opět) okno, že je dostupná novější verze iTunes, jestli chci aktualizovat.
Jelikož jsem to už asi měsíc odkládal, kliknul jsem že ano.
Nenapadlo mě, že se tato aktualizace začne stahovat přednostně a nainstaluje se.
Tím pádem se hra přestala stahovat, nové iTunes se nainstalovaly.
Myslím, že právě v tento moment na mě vyskočilo okno, že iTunes přestal pracovat.
Mám za to, že v tomto momentě se mi musela poškodit knihovna (nebo jestli soubor iTunes Library.itl ???)
protože
od té doby, když kliknu při připojeném iPadu na položku Aplikace - vytíží mi to procesor na 100%, pak to klesne asi na 60%, správce zařízení tvrdí, že iTunes nereagují, s celým oknem iTunes nejde ani pohnout po ploše, všechno je to "mrtvé", a asi po 5 minutách se ty aplikace zobrazí. +částečně (nevykresleně) se zobrazí plochy iPadu (celé se zobrazí asi za další minutu). Jenomže když do vyhledávacího políčka chci zadat název hledané aplikace, zobrazí se první písmenko a opět se to sekne na pár minut.
Toto se opakuje i po restartu pc.
Napadlo mě tedy postupovat podle postupu od Tony1 o dva příspěvky výše.
Chtěl jsem nainstalovat starší verzi iTunes, ale napsalo mi to, že soubor iTunes Library.itl byl vytvořen novější verzí iTunes a že ho nemůže otevřít.
Shodou okolností se objevila včera nová aktualizace iTunes, kterou jsem stáhnul přímo ze stránek a nainstaloval.
Můj problém však přetrvává dále - všechno funguje, jen ty aplikace se načítají strašně dlouho.
Když soubor iTunes Library.itl smažu, nezobrazí se aplikace vůbec žádné.
Existoval by nějaký způsob, jak tento soubor vytvořit pomocí iTunes "znova" - aby byl nový a plně funkční?
Nebo doporučíte jiné řešení?
Mám obavy, že i kdybych přeinstaloval celý pc od piky, něco musí být v mé knihovně momentálně špatně (mám ji na jiném disku) a ve výsledku se dostanu do úplně stejného stavu.
Díky předem za veškeré rady!
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)