Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Kacafirek píše:Občas se mi stane při příchozí sms i když si ji normálně přečtu tak mi stálůe svítí jako 1nepřečtená...takže se musim vratit zpatky abych si ji znova přečetl a pote je jako přečtená..stáva se to občas...na iOS 7 sem se stim nesetkal...nějaka rada?děkuji pěkně
dejavu píše:Facebook nepoužívám. Jen klasiku - Viber, WhatsApp, Emaily, SMS, volání. Pak už jen pár her, které stejně nehraju, protože mi baterka musí vydržet aspoň čas, po který jsem v práci. S 7.1.2. jsem takové problémy neregistroval. Z iCloudu mám obnovené jen poznámky, sms, fotky. A jde o to, že já ho potřebuju používat, ne na něm mít "čistou" instalaci...
hd_ píše:Tak už som prišiel na to, prečo nefunguje Spotlight search, to dostali len vyvolené krajiny, preto sa to hneď odškrtne v nastaveniach, akonáhle to ja zaškrtnem aby to fungovalo... https://www.apple.com/ios/feature-availability/#spotlight-suggestions-spotlight-suggestions
mkrupala píše:já to stále nechápu, donedávna, třeba týdne nazpět, mi vyhledávání šlo, ale teď nejde, prostě na základní obrazovce přejedu prstem dolů, objeví selišta, kde něco napíšu a vůbec nic, ač by mělo, mi to nenajde, nenabídne...., do řiti co to je sakra...
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé