Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

Gekko gecko píše:Ze zacatku kdyz jsem sem chodil prosinec 2007 se to rozjizdelo a 08-09 to doslova zilo silenym zpusobem,ted to tu spis podle me trochu upada,s vyjimkou iOS6 no a pkabeznyho pokecu o apps a gamesach.Zadne nutne jailbreakme a podobne aby sel iP pouzivat i jinak nez tezitko ala ipod a takdale...

"
)

cuting píše:Gift cards jsou vzdy vazane na konkretni regionalni iTunes store a neni mi znamo, ze by na ceskem iTunes store byli gift cards zavedene. Na rozdil od nasich slovenskych pratel. Takze musis pockat, az budou gifty i u nas, verim, ze se brzy objevi i zde. Jinak, zkousel jsi povesit na cesky ucet NL kreditku ? Nejsem si jisty, zda ti ji spolkne, ale mozna to pujde. U kdyz napr. US ucet jinou , nez US kreditku nevezme a to ani PayPal ucet , na kterem je jina , nez americka karta...
Jestě mě napadlo koupit ze svýho NL účtu kredit jako dar pro CZ účet, ale to asi taky nepůjde když nemáte ani gift cards ... asi napíšu se zeptat přímo na Apple Inc. - je to dost nefér vůči uživatelům (třeba jako jsem já: čech v cizině)... možná tohle vědět před koupí Iphonu tak si ho ani nekoupím, ted už zase ale jiný nechci... jak si zaplatim tu hru jinak? Musí přece být jiná možnost...
Nejde to třeba ze slovenský karty na českej uživatelskej účet?

"

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé