Už jsem asi dvakrát reagoval na spekulace, ale opět to zmizlo a zatím mě nikdo neurážel reklamou.
Takže jen to uvedu na pravou míru.
http://www.itunes.prodejce.cz tohoto jsem majitel já, ceny jsou takové jaké jsou a to je jedině výhoda. Pomalu se začínám divit, že jsem to dal za tak dobrou cenu, protože to jak vidím všechny odrazuje.
Zákazníků je už spokojených přes 50, funguje to nějaké dva měsíce. Nevím jestli by byli nadšeni kdybych sem dal e-mail na nějaké.
Nevýhoda tohoto obchodu je(přiznání) v tom, že celý obchod probíhá lidsky tzn. neodpovídá Vám žádný automat a tak dále. Všechny objednávky potvrzuji já a tak se občas může stát, že se někde spletu a někoho přehlédnu tak to trvá déle. Toto se stalo zatím asi tak u 5 lidí. Většinou čekali navíc kolem čtyř dnů.
Naopak výhodou je, že Vám odpovídá Čech a když byste se naštvali, tak máte komu jít nako... no radši nic. Další věcí je klasický bankovní převod a tou poslední je super cena, teď dokonce s
vánoční akcí 50USD poukázka: 35dolarů; 100USD poukázka - 70dolarů.
Kurz na dolar dělám vždy nižší, zatím jsem to ustálil na 20Kč za dolar.
Doufám, že nikoho nenaštvu, že dělám reklamu i když se dá říct, že dávám věci na pravou míru.