Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Viktor Čistič píše:Tak doufám, že soudruzi konečně opraví gesta na iPadu. To už je fakt ostuda hodná veřejného lynčování
Petrt píše:Jaké gesta vám na iPadu nejdou? Používám jich jen pár v Safari a ty mi fungují bez problémů.
S iOS jsem od 2.0 a aktuální 8.1 se mi funkčně i rychlostí zdá prostě nejlepší.
(neustále obnovování stránek v Safari na iPadu mě štve, ale to dělá od iOS7).
Jinak si zkuste WP, doporučuji. A jako bonus si ponechte iCloud jako synchronizačního prostředníka. Budete čumět co vše jde zku...
slezacekm píše:Viktor Čistič píše:Tak doufám, že soudruzi konečně opraví gesta na iPadu. To už je fakt ostuda hodná veřejného lynčování
ne, ne, ne a ne! stále to dělá. když si vzpomenu na prezentace, jak skvěle ta gesta na iPadech fungují a jaký z toho bude mít člověk pocit dotýkat se obrazovky. To je to tak těžké to opravit? však jim to musí hlásit tolik lidí
pegas píše:No, chlapci, dobře si to rozmyslete s tím přechodem na Android. ................... No ale jinak je Android v pohodě
Metalgirl píše:S trminkem souhlasím, vždy se ale najde banda lidí, co bude bečet.
Mě gesta fungují v pořádku na iPad Air od té doby, co mám 8.1, ještě do 8.0.2 to blblo.
S rostoucím počtem mobilních zařízení využívaných pro pracovní účely a přistupujících do podnikových sítí rostou bezpečnostní rizika. Například podle společnosti SafeNet uniknou z firem každý den až 2 miliony údajů o zákaznících a počet Android malware se podle údajů Internation Business Times za posledních 12 měsíců zvýšil o neuvěřitelných 600 procent.
Až 9 z 10 mobilních aplikací vykazuje bezpečnostní slabiny, a to ve spojení s nízkým povědomím uživatelů o zásadách bezpečné komunikace prostřednictvím tabletů a chytrých telefonů představuje neomezené možnosti pro vysledování komunikace a zneužití získaných údajů.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé