Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ani píše:Muzete mi prosim nekdo poradit, jak se zbavit neustaleho zadavani hesla pri odemykani displaye? vim, ze v nastaveni-obecne-kodovy zamek, ale kdyz ho otevru, tak se rovnou zadava kod.
Poradi mi nekdo? Dekuju!
ls8 píše:elka píše:GM je sice totožné jako ostrá verze, ale údajně nebudou fungovat OTA updaty budoucích verzí stejně jako v případě iOS 6.
Údajně? Kdo řekl?
Marek píše:Ideš tam, zadáš to heslo, dáš vypnúť heslo, znova zadáš heslo a je to
elka píše:Moderátoři, omlouvám se, ale - lidi, jste de*entní??? Když už se vám nechce hledat, pročtěte si alespoň tuhle jedinou stránku. O pár příspěvků nahoře o tom panorama píšu včetně odkazu!!!
Matko882 píše:Dnes ráno prijemne prekvapenie iWorks atd mi vyskočili že si ich možem stiahnuť. iPhone 5 aj iPad mini kupovane po 1.9.2013
byeen píše:Matko882 píše:Dnes ráno prijemne prekvapenie iWorks atd mi vyskočili že si ich možem stiahnuť. iPhone 5 aj iPad mini kupovane po 1.9.2013
cau, vyskocilo to same od seba alebo ako? Neviem sa totiz dopatrat k tomu ako to stiahnut zadarmo.. iP5 tiez kupeny po 1.9. Diky!!!
elka píše:Mám český účet a hle, rádio se mi zobrazí.
RazR08 píše:takze pokial mam GM, tak nemusim davat tuto verziu?
Slimák píše:Tak jsem to nahodil na iPad 4.gen. Nedokazi pochopit, ze to tam obcas seka. Navrat na home obrazovku v pripade pouziti gest je trhany, posuvnik videa pri prehravani videa v Safari je nestabilni a reaguje nejak chaoticky. Dal jsem i komplet obnovu nastaveni, ale zadna zmena k lepsimu. Cekat nekolik vterin na zmenu tapety, dalsi vetsi prodleva pri prvotnim prepnuti klavesnice do rezimu alphanumerickych znaku. Za me prasecina. Jsem tak vytocenej, ze to snad jeste dneska vsechno prodam.
Slimák píše:Tak jsem to nahodil na iPad 4.gen. Nedokazi pochopit, ze to tam obcas seka. Navrat na home obrazovku v pripade pouziti gest je trhany, posuvnik videa pri prehravani videa v Safari je nestabilni a reaguje nejak chaoticky. Dal jsem i komplet obnovu nastaveni, ale zadna zmena k lepsimu. Cekat nekolik vterin na zmenu tapety, dalsi vetsi prodleva pri prvotnim prepnuti klavesnice do rezimu alphanumerickych znaku. Za me prasecina. Jsem tak vytocenej, ze to snad jeste dneska vsechno prodam.
Clon píše:Skromný dotázek - jde v iOS 7 dát do složky další složku? Kdysi se o tom psalo, že by to mělo jít. Díky!
robsol píše:Narazil jsem na chybu na iPhone 4s. Nevím zda je to chyba iOS7 nebo operátora.
Mám zapnuté 3G data a z telefonu vytvořen Osobní hotspot. Internet na PC jede bez problému. Ale jakmile si zavolám nebo přijmu příchozí hovor tak internet spadne (zmizí i ikonka připojení E nebo 3G ze stavové lišty) a po skončení hovoru se telefon nejdříve připojí na E a až po velmi dlouhé chvíli na 3G. Někdy pomůže jen manuální vypnutí a zapnutí 3G v nastaveních.
Operátor T-Mobile a lokace Praha
elka píše:Schválně mi prosím ukaž těch pár příspěvků dozadu v tomhle třístránkovém vlákně.
elka píše:Mám český účet a hle, rádio se mi zobrazí.
To se mi nezdá - tahle vlastnost má být vlastností 2G sítí, nikoli 3G - na 3G by už měly frčet data i hovory současně.derik píše:to je preto, lebo ma hovor prednost pred internetom a kedze oboje ide cez 3G, tak ti zakonite musi spadnut net. toto ti muselo robit aj pod iOS6 aj iOS5.
Barberry.pha píše:No ono to umí pokud hovor jde přes GSM a data přes 3G.
Ale pokud jde obojí přes 3G tak asi něco spadne, stejně jako když byl net přes Edge a hovor taky (GSM)
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé