Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cczero píše:Prolejzal jsem různý zahraniční fóra a x lidí dostalo z AppleStorů nové telefony, ale i ty jim to dělají opět, v obchodech k tomu nic jiného říct neumí. Jde o respring konkrétně po použití touch-id, žádný jiný. Hodně se řeší, že to nějak souvisi s nastavení omezeni pohybu. To jsem zapnul, vypnul, zapnul a od té doby je za 3 dny a udělalo to 2x. Ale taky se baví hodně o 7.1 betách, ale asi bude problém v počtu "developerů" s 5S, kde by tento problém více zmapovali.
Kudli3 píše:Jak vam funguje ovladani prehravace hudby, pripadne jinych aplikaci na hudbu pri zamcenem telefonu? To je vec, ktera me stve asi nejvic v iOS7, jinak mi ani tak nevadi klavesnice a prostredi, stacilo zapnout omezit pohyb..
Ale to ovladani prehravace mi vadi, hlavne pauznuti a zapnuti hudby. Je mozne ze je to treba u aplikace na Evropu 2 chyba?
Jak je tomu u iOS 7.1? Diky
Tak to je ale hodně velký zklamání! Sice už jsem nevěřil, ale stále doufal, že se to tam s nějakou betou nějak dostane. Ale byla to asi utopie. Do NC jsem chodíval na 6.x, teď už vůbec, protože spousta z mých událostí v kalendáři je celodenních a proč bych chodil do NC, když vím, že tam značná část mých událostí není?? To jdu rovnou do kalendáře, kde jsou všechny! Vážně u applu někdo nemyslí... think differentAlmi píše:to tatamuk: zial bez zmeny. Celodenne udalosti stale nie je vidno v NC.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé