Neobnovoval jsem ze zálohy,nastavil jsem přístroj jako nový iPhone, pouze se aktivoval, stáhla aktualizace nastavení operátora (mám T-Mobile) a provedla počáteční synchronizace, nic víc.
Stejně jako iOS časem od první verze která měla okolo 100MB narůstal, až po současný 1GB viz. zde: http://aapl.cz/velikost-ios-od-prvni-verze-do-posledni/ tak ruku v ruce s ním i po čistém restore s novějšími verzemi, jde others.
EDIT:
Pro info, udělal jsem JB6.0.1ky (kvůli SBSetting a pár utilitek z cydie upravující systém) není tedy dokonalý (Untethered iOS 6 asi jen tak nebude), každé bootování dělám přes iBooty a po něm a první sync. bez jakýchkoliv přenesených souborů, má others 900,7 MB
EDIT2:
Před chvílí jsem do iPhone 4 synchronizoval rovných 2,45GB hudby a mluveného slova, bez konverze je to zhruba 3-minuty, USB2ka jede naplno a others má teď 9016MB proč, proboha??? že by těch téměř 16MB pokud správně počítám byly seznamy a adresářová struktura? nebo obrázky alb, to se nenačítají z ID tagů?
Pro zajímavost a je to OT tak se omlouvám,synchronizoval jsem 2,3GB 85 aplikací a her, schválně si to stopnul a trvalo to přesně 20min - 33sec celkem dost ne?
Nevím prč ale přenos MP3jekt rval podstatně méně a to jich bylo GB, skoro jednou tolik...
Celkem bych uvítal něco z cydie (na store to bude sotva) co mi přesně zjistí,co v others zabírá kolik místa.
Mimochodem, zvuky tedy vyzvánění v iTunes se do others počítají také ne? ted jsem jich 7synchronizoval, jsou vytvořené v iRinger a zabírají asi 10MB.