Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
HOFA píše:Taky mi nejdou zvuky při nových zprávách na facebooku ani na imailu
krabicka3 píše:az budou nove updaty, tak se to smicha, a budu muset koukat kde je "update" a kde je "open"
Peko00001 píše:Matko882 píše:Dnes ráno prijemne prekvapenie iWorks atd mi vyskočili že si ich možem stiahnuť. iPhone 5 aj iPad mini kupovane po 1.9.2013
ked si to stiahol zadarmo, tak je mozne teraz pod rovnakym apple ID stiahnut tie apky aj na starsom zariadeni - kupovanym PRED 1.9.???
misha píše:jsem jediny, kdo si mysli ze najmuli navrhare co projektoval mikrosofti gui? (vsimli jste si, ze ted konecne design skype zapada?) strasne me stve, ze nevidim cely mesic v kalendari. to ze displej zari jak kdovi co a trebas zapisnik je kvuli tomu krajne neprehledny. take me vadi ten spodni pruh, ktery je nepruhledny a hlavne je o hodne vetsi, takze na 4S zabira fakt neprijemne mnoho mista. take skutecne potvrzuji, ze baterka leti dolu vyrazneji asi tak o 15% vic nez u 6.1.3 take mi vadi, ze nemohu spustit ovladani prehravace dvojim stisknutim tlacitka home. prislo mi to predtim jednodussi (hlavne, ze kdyz pustim melodii, tak tam ovladani je naopak neustale).
libi se mi plynule rozsviceni a zhasinani displeje pri zapinani a vypinani. jen je fakt, ze to zdrzuje (po zmacknuti je prodleva do doby, nez se zacne rozsvecet displej). celkove vzato... nejsem nadseny. po x letech pouzivani systemu v urcitem designu je to poprve co mam pocit ze prechod na jiny system mi nebude delat problem.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé