Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Mne to normalne ukazujetvosi píše:pochybuju...byl bys asi jedinny na svete....pokud to je o nastaveni, tak napis, co si mame nastavit
Pa.T píše:Mám takový problém, ohledně kterého jsem se tady ještě nedočetl. Macbook i iPhone 5s s iOS 7.1 jsou připojené na stejné Wifi síti, ale v iTunes (poslední verze 11.1.5) zařízení nevidímNemáte s tím někdo taky problém? Zkoušel jsem Hard reset, ale nic to s tím neudělalo.
slezacekm píše:Pa.T píše:Mám takový problém, ohledně kterého jsem se tady ještě nedočetl. Macbook i iPhone 5s s iOS 7.1 jsou připojené na stejné Wifi síti, ale v iTunes (poslední verze 11.1.5) zařízení nevidímNemáte s tím někdo taky problém? Zkoušel jsem Hard reset, ale nic to s tím neudělalo.
nepomohlo by připojit zařízení kabelem a dát synchronizovat v iTunes, potom odpojit a už by to mohlo chodit. někdy mi to taky blbne a nebo to chvíli trvá, než se připojí
Nic. Asi to zinrazuje iba to, ze dalsi den mas nejaku udalost, ale v ten konkretny den udalosti ju uz nezibrazi. Ale aj tak cely NC je kktina a kalendar detto. Som ani jedno este nikdy nepouzil a ked mam mat nejaku udalost, tak davam si pripomienku.tvosi píše:A co se ti ukaze zitra?
M@rty píše:Skoro vsichni sme zvykli ze kdyz ma jinou barvu nez ostatni pismenka tak je zaplej, ted je to naopak
mkrupala píše:M@rty píše:Skoro vsichni sme zvykli ze kdyz ma jinou barvu nez ostatni pismenka tak je zaplej, ted je to naopak
mě to přijde teda přehlednější nyní..., černá - zapnuto, šedá - vypnuto a šedá je stejná jako přepínač na čísla, smajlíky, či zpět klávesa... a caps lock černý a podtržený....
všechno mi přijde pochopitelné a hlavně, já ani nevím, jak to bylo před tím a to jen dokládá, že když jsem nad tím nemusel přemýšlet dřív, tak je to intuitivní a tak to má být...
asi je to taky samozřejmě osobním zvykem...
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé