suhlasim stebou ani ja som sa nestretol ale pre istotu som sa pytal ale tak odskusal som lebo som si len vcera dal win 7 a nemal som nic v itunes a funguje to ale este to odskusam az potom zacnem davat veci do itunes
To je ale jen docasné řešení, stale mi chybi nejaky postoj apple. Díky tehle chybe jsem si ted místo Maca, koupíl Della, dneska ho budu mit doma takže snad s win7 nebude problem. Kdyby apple nekašlal na svoje lidi byl bych rád.
To ano, ale když jsem si kupoval iPhone, doufal jsem, že takovéhle problémy mít nebudu. Když o té chybě ví, tak proč s ní nic nedělejí. A tohle bych nečekal, jediný štěstí že jsem snad neaktulizoval, páč bych byl teď úplně v háji.
OT: Ti řeknu proč, protože skoro poslední dva roky se apple hlavně zaměřuje na boj proti JBku a unlocku, místo toho, aby si dělal práci, kterou má a tou je zlepšování kompatibility, stability a funkčnosti jejich zařízení. Bohužel, jejich prioritou je boj proti JB a unlocku stůj co stůj a zbytek vývoje jde do háje a jde to vidět! Poslední rok dělají jednu botu za druhou.
OT: Ale to není jen od doby procesoru A4, to bylo už před A4kou, to už trvá skoro 2 roky (me-li i ty 2 roky), kdy se apple hlavně zaměřuje na boj proti JBku více, než je zdrávo.
OT: Kdo ho chce, tak ho udělá, kdo ne, tak ho neudělá, a to je vše, co proti tomu Apple v odstatě může udělat. (Kromě vydání nového firmware, na který stejně někdo JB udělá)
Tak mě to takhle jde, tak jsem rád, někomu pomůže restart, někomu tohle, takže nevím, ale já díky tomu aktivoval iPhona a natahal aplikace, ale po vypnutí iTunes, vždy zase nejede.
Zatím nebylo Apple ani natolik solidní aby tu chybu uznalo a davaji nam jen stupidny rady co nic neresí. Kaslou na to. Typicka spolecnost co jde jen po zisku a kdyby jí to nejak melo ohrozit profit pak mozna by neco delala.
Což by se ale mohlo stát....Nevím, jestli bych si koupil novej iPhone s vědomím, že si do něj možná ještě dlouho nebudu moct nahrát jedinou aplikaci...
Jsem téměř přesvědčený, že uživatel Widows XP začíná být ohrožený druh a pro jeho záchranu se toho už v budoucnu asi příliš neudělá. Na XP professional notorický problém, na Win7 bezchybné. Stolní PC s XP jsem musel opustit a naštěstí mám možnost nadále synchronizovat na noťasu přes Win7 bez sebemenšího problému. Pokud je tu někdo, kdo zaznamenal tento problém na jiném OS než XP, ať se prosím ozve.
Mám ted novy notebook s win7 ale mam i stary NB s XP kde mam také aplikace hudbu atd. proste nechci byt limitován tímto když to doposud šlo. Je to hnusné..
Zatím poslední odpověď. Možná se blýská na lepší časy, už se mi nesnaží vecpat žádné další stupidní rady ale uznávají, že je co řešit.
Dear Roman,
I'm sorry to see disabling security software has not resolved this issue.
Apple is currently working toward a resolution for the issue you have reported. You will receive an email after the matter has been investigated and further information is available.
Thank you for your patience. Apple wants your iTunes experience to be as enjoyable as possible.
Tak už ani repair mi nepomáhá.. Už by s tím mohli něco udělat, kdyby to trvalo den, 2, tak bych pochopil, že udělali někde chybu, ale když už to nejede "týdny", tak nevím, co tam dělaj.
Nedelají nic, ani to verejne nikde neoznamili, proste nas maji na haku, kdyby neco delali tak rikaji jak to resi. Proste jeslti nas nekdo vyslyší tak to bude nahoda...
Ahoj,prosím o radu Vždy když si chci stáhnou nějakou aplikaci nebo hru napíše mi to (An unknown error occurred 42032 ) Nevíte někdo co to je,proč mi to nejde?? Děkuji
Uz jsem to psal drive,mam XP profesional.Poaslednich 14 dni,kdykoliv se pripojim,vsecno funguje jak ma.Po instalaci noveho OS to neslo asi 10 dni,ale ted bez sebemensich problemu.
Na win 7 to funguje bez problémů (u mě). I Tea Racer tu psal, že na jeho win 7 v pořádku a ještě jeden uživatel předtím, pár příspěvků výše, že na jeho ntb na win 7 taky v pořádku.
Na mojích win7 64 bit to jede v pohode. Ale jeste bych rad vedel jak je mozne že na XP mi to nekdy jede nekdy ne. Kdyby nikdy ne po updatu, pochopim že to je bug, ale že nekdy ano a nekdy ne, bych to videl že když jse v XP nejaka služba na pozadi tak to hodi chybu, a nebo na serverech apple. To nezjistíme ale.