Ahoj.
Nevím, jestli můj problém souvisí a iCloud, ale nenašel jsem tu jasnou odpověď na můj problém. Provedl jsem update na iOS5. Vše proběhlo zcela v pořádku, na poprvé a bez jakýchkoli příprav. Následně se mi data obnovila ze zálohy. Až sem je to vše OK. Nicméně jsem objevil jednu nepříjemnost. Pokud otevřu Galerii obrázků a fotek v iPhonu, na vteřinu se mi otevře prázdná stránka galerie a hned se zase zavře. Pokud cokoli vyfotím, fotka se neuloží a pokud zůstane alespoň v levém spodním rohu jako miniatura, kliknu na ni a nic, hlásí mi to, že nemám v galerii žádné fotky. Jestli jsem si dobře všiml, sem tam se teď nedokončí ani synchronizace s iTunes a končí to chybovou hláškou, že se nepodařilo synchronizaci dokončit. V iTunes vidí, že mám v Obrázcích 8 fotek, ale přitom tam žádné nejsou. S každou další fotkou, kterou pořídím se počet fotek v iTunes zvýší, ale pořád je nevidím. Neví někdo, co s tím? Zkoušel jsem restore, které proběhlo, ale obnovil jsem iPhone opět ze zálohy. Myslíte, že by pomohlo jej obnovit a nastavit jako nový? Předem děkuju za případné odpovědi.
Martin
edit: Tak je to vyřešeno. Opravdu pomohla obnova a nakonfigurování iPhonu jako nového přístroje, nikoli ze zálohy. Vše již funguje jak má.