Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Panborat píše:Tak ja jsem celkem spokojen az na jednu vec: chtel jsem si vypnout pro mobilni data 3G a zjistil, ze tam mam jen moznost zapnout/vypnout LTE. Volbu 3g tam vibec nemam. A kdyz vypnu LTE tak mi to pres 3g dal jede. Pritom kamarad tam volbu vypnout 3g normalne ma. Netusite kde je problem? Diky
HOFA píše:Jak se prosím vypínají běžící aplikace ?
krabicka3 píše:Updatoval jsem asi 6 aplikaci, vse ok (akorat VLC je nespustitelne), nicmene nemuzu se jich zbavit v App Storu. Je tam stale vylistvano vsech 6 aplikaci, a misto "Update" je tam tedka "Open". Ale jak se zbavit, aby tam uz nebylo nic??
cuting píše:Co se mi trochu nelíbí, tak že příjem hovoru je posunutím posuvníku, ne ,jako doposud "stiskem" tlačítka.Ale všiml jsem si, že ikona hodin konečně ukazuje čas i s vteřinami.
Edit. Takže příjem hovoru je tlačítkem, posuvníkem jen při zamknutem telefonu. Což je u mne častější....
Trice píše:Takze dam nastavenia a tam dam aktualizoval software ... Potom mi vypisuje hľadá sa aktualizácia, nechal som hladat aktualizáciu celu noc no stale nic, zatial co kamosovi co ma tiez ipad mini to našlo hned, kde moze byt problem?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé