Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Hovor potřebuje bluetooth párování stoprocentně, tam se ikonka objeví. Jinak nevím, prootže někdy tam je a jindy ne. SMS fungují bez bluetooth.elka píše:Žádné BT párování? Prostě samo? A předpokládám, že to funguje jen na icloud poště. Nebo i na gmailu?
geronimo_cz píše:v mapach pri kliknuty trikrat na sipku v levo dole funguje nataceni mapy smerem jakym se divate..
vytočí se hovor, ale zvuk je z iPhonu - a na Macu zůstane viset stále vytáčení, i když už je hovor přijat. A na iPadu se mi podařilo jednou spojit, ale nějakmškubalo v hlase, tohle ještě musí pilovat.xslide píše:SMS mi na macu fungují, ten přenos mailů, webu apod taky ale nemůžu nijak rozjet to telefonování přes iPhone na Macu. Funguje to někomu?
flshman píše:Hele,když jsem aktualizoval iPad na iOS8 bez toho,abych měl developer,budou další nové verze bety přicházet přes OTA jako lidem co mají UDID registrovaný nebo bude potřeba ručně nahrávat?
cizi píše:flshman píše:Hele,když jsem aktualizoval iPad na iOS8 bez toho,abych měl developer,budou další nové verze bety přicházet přes OTA jako lidem co mají UDID registrovaný nebo bude potřeba ručně nahrávat?
Tohle by mě taky zajímalo. Používám betu poprvé.... ale podle mě budou normálně chodit aktualizace přes OTA.
pablo666 píše:Mna by skôr zaujímalo ako sa Vám podarilo dat Betu bez developer účtu?A bez toho aby Vám to hlásilo že nieste registrovaný ako developer.Ja som ju mal tiež ale po uzamknutí iPhonu a opätovnom prebudení mi to vypisovalo spominanu hlášku a musel som dat spät iOS 7xx.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé