Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iTukan píše:To je nějaké zajímavé, já mám fotky při volání full screen.

Jadro píše:Hd_: Jestli se nepletu, musi byt obrazek pridany v telefonu

Asi dělám něco blbě, ale mě to teda nefunguje. Je pravda, že mám telefon v angličtině, takže to může bejt problém, ale jestli se má někde něco nastavit, tak prosím o radu. Tahle funkce by se občas mohla hodit.Manek49 píše:Jj, zapni siri a u mezerníku ti naskočí mikrofonek, diktování funguje i česky.

Clon píše:havrdaj: Mohl jsi to nechat raděj tak, ale když chceš....
Já zas pochybuju, že se tazatel ptal, kam do pc si může stáhnout jakýkoliv soubor - snad netahá první v životě.
Otázka zněla .... kam se stáhne přes iTunes.
Nicméně ani jeho druhá reakce jednoznačně nepotvrdila ani nevyvrátila naše názory. Kdyby třeba napsal "........takže potřebuju soubor stáhnout solo PŘES ITUNES"
Z toho plyne, že ačkoliv má tazatel jen zde na fóru 590 příspěvků, neumí ještě položit otázku natolik jasně, aby na ni dostal jasnou odpověď.
A my se tu pak budeme přehadovat o blbostech![]()
Když ta čeština je tak bohatá

hd_ píše:... Jedine, čo ma trošku mrzí, že pri volaní sa stále neukazuje veľká fotka kontaktu, ale len malý krúžok, ako doteraz, tam som dúfal, že to zmenia na full screen.

Každopádně nechápu jedno - Siri je v angličtiň, v pohodě. Ale když jí řeknu ať začne psát smsku, nechápu, proč ji nemohu diktovat v češtině, když to ios podporuje...

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé