Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Patress15 píše:Zdravim ma niekto skusenosti s iOS 8.1 na iPade 3. generacie ? Ako to tam bezi ? A oplati sa mi aktualizovat z iOS 7.1.2 ? Dakujem za odpovede !
misha píše:jak to vypada s 8.1 na 4S? puvodne jsem tu cetl, ze se 8 obcas zasekava. a co vyuziti pameti? zabira system stale tolik, ze musi ukoncovat aplikace temer hned? (trebas znovunacitani stranek v safari apod)?
slezacekm píše:pokud to již někdo psal, tak se moc omlouvám, ale taky máte téměř nepoužitelné safari? řada stránek se načítá věčnost, některé pro jistotu vůbec. úplně mě to znechucuje v používání. podle příspěvků na apple fóru se to týká množství dalších a zatím asi nikdo nenašel řešení. jsem zvědavý, co se začne kazit dál
airmt píše:Ty nemusíš dělat nic, ale telefon ty aplikace ukončuje. Pak když se vrátíš zpět, tak se znovu načítá (např. stránka Safari nebo FB). Tohle mi dělá se 4S už od iOS7 (všechny verze), protože tehdá začal být OS více nenažraný a 4S má nedostatek RAM. Otázkou je jestli to může být na iOS8.1 ještě horší. Aby pak nepadaly náročnější hry apod. Na tohle info taky čekám a prozatím zůstávám na 7.1.2.
Smrdaky píše:A 2GB RAM (neboli zakoupeni aktualniho modelu) udrzeni stranek Safari v pameti ne/vyresi?
Resp. tyka se problem JEN starych modelu anebo i novych? Resp. proti iOS7 jde o hmatatelne zhorseni na iDevices s 512MB RAM?
oni406 píše:Tak zatim to vypada, ze vetsina uzivatelu je s 8.1 na 4S spokojena. Spis by me zajimalo, proc to updatovat na 8.1 z 7.1.2? ma to vubec smysl nebo je tam duvod kterej by se vyplatil?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé