Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Saddako píše:Jak je to se synchronizací pojmenovaných obličejů v macOS a iOS10?

gulii píše:Bude to v 19h našeho času. Více zde: http://www.redmondpie.com/ios-10-downlo ... one-chart/

casesik píše:Saddako píše:Jak je to se synchronizací pojmenovaných obličejů v macOS a iOS10?
Bohužel synchronizace stále nefunguje na macu jsem to pracně roztřídil a na telefonu to můžu dělat znova.
Pokud jsou fotky v iCloudu a synchronizuje se všechno možné, tak proč proboha nesynchronizují i tohle?

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

Matt píše:Ahojte ios 10 na iphone 5S úplne ignoruje region settings. Mám jazyk telefónu angličtinu a region settings slovenčinu a dni v týždni mám stále monday, tuesday ... tieto veci nie sú preložené do slovenčiny tak ako to bolo v nižšej verzii ios. Máte podobný problém resp viete ako ho prosím vyriešiť? Ďakujem

ok 

)
, mám v ruce iPhone a najednou začíná hlásit, že má málo místa, jenže jsem tam měl minimálně 2GB volného. Koukám do nastavení na uložiště jak to hodnota padá dolů
pěkně až na 0kb. Říkám si, že by others? To by bylo dost špatné, ano bylo tomu tak. Teď jsem připojil telefon k iTunes udělal jsem synchronizaci a objevili se moje ztracený 2GB volného místa. No doufám, že to nebude dělat pravidelně, by mě asi kleplo.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé