Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Děkuju. Není nás tu s SE víc?mike-biker píše:Chodí to dobře. Zatím jsem se nepouštěl do větších akcí, ale nějakou změnu nepozoruji. Dokonce i baterie drží spíše lépe.
TheSalko píše:Poprosil by som niekoho, kto má iPhone 6S a Waze, resp. nemusi byt ani 6S:
- nastaviť pre Waze v lokáciach možnosť "While Using the App"
- vypnúť "Background App Refresh" pre Waze
Teraz zapnúť Waze a o chvíľku sa vráti na HomeScreen. Máte tam ten modrý prúžok hore, že Waze aktívne používa vašu lokáciu??
Asi to zalezi od operatora.griger píše:Divné. Mám iP7Plus a mám tam LTE s iOS11.
Keď, holt, človek musí v 21. storočí chodiť všade s káblom a mať z mobilu pevnú linku, nič iné ani nezostáva...casesik píše:Nechápu tu neustálou potřebu lidí neustále vypínat wifi, Bluetooth, mobilní data, a já nevím co ještě.
Anndy píše:Inak k formatu HVEC. Zatial to funguje tak, ze napr. pri poslani fotky alebo video v HVEC z iphone cez AirDrop do Macu - to najprv automaticky skonvertuje a posle uz vo formatoch JPEG a MOV. Konkretne este aj pouziva hapticku odozvu. Klikne sa na airdrop zariadenie - zavibruje - oznaci zaciatok konverzie (aj to pise) - jemne ale inak zavibruje po skonceni konverzie a rovnako po skonceni a zaciatku odosielania. Vsetko je rychle a intuitivne.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé