Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Arcane píše:Jak říkám, mám nový mobil bez zálohy, používal jsem ho nějakou dobu a měl jsem tak 400MB volného místa když jsem se hodně snažil. Ted mám okolo 1,5GB jen díky této aplikaci. Právě že tohle maže cache aplikací.

Others totiž může byt ledacos, proto není tak jednoduché to smazat, mnohdy to ani nejde, musel bys odstranit pricinu a tou může byt práve oblibená aplikace treba. 

Jen mi to přišlo zvláštní že vlastně na nový mobil bez zálohy s jen pár aplikacema to uvolnilo tolik místa 

rony píše:Lebo napriklad instalujes priamo v pristroji a mozno po instalaciach zostava kopec zabraneho v Others. Ak ti to vadi, instaluj striktne cez iTunes. To je jedna z rad, ktoru v tomto vlakne najdes par stran prispevkov do historie.

pouzivanim
vlastne su to gigabajty toho, co ste robili.

.

rony píše:aj to je teoria, led rozhodne tvrdis, a na podporu ivadzas model 3g z roku 500, na predoslom modeli mam toez ako vravis nulovy others, ked prehanat, tak poriadne.
ja netvrdim, z eiba to, tvrdim, ze sa to spolupodiela, to len ak nerozumiet co vlastne hovorim.

nicméně, můžete mi prosím pomoct, co znamená, když v iTunes se ukazuje zbývající kapacita iPhonu a dále samozřejmě již obsazená kapacita. Mám v telefonu asi 80 písniček, pár aplikací (nic extra velkého, do 100MB) ale v v iTunes v sekci "jiné" mi to ukazuje zabranou kapacitou kolem 4,7GB - vůbec nemám tušení, co je to "jiné". 

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé