Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Golf píše:A jak je na tom iPad 2? Má to cenu tam instalovat? Když se tedy povypínají různé blbosti... Tahle vlastnost mě docela láká. Je pak normálně použitelný? Nerad bych pak řešl návrat zpět, pokud vůbec bude možný.

mne vobec nezobrazovalo info o pocasi, ale lokalizacie pomohli
potom som ich vypol a uz to ide vpohode ...

, odzkoušeno, měl jsem stejný problém na IP 4

"

JanGottwald píše:Jeka: bylo to z iOS 7 kompletně odstraněno...

takze nie je s tým problém.

2L8 píše:Byeen: ja som robil vždy restore aj cez DFU mód a vždy bol update úplne čistý a funkčný a v pohode.takze nie je s tým problém.
Edit: našiel som výborne apps na parallex pozadia - dynoramic alebo pano wp
Dosť dobre vyzerajú a fungujú ako obyčajne wallpapers.

"

s tým našom je to vpohode. Mne funguje v tmavých aj svetelných podmienkach normálne a rýchlo. Veď keď Vám robí problémy, normálne si resetnite v nastaveniach všetko na povodne a máte po problémoch. Ja som tak urobil a neblbne to. Dokonca aj to, že sem tam sa mi zasekavali fotky, keď som ich prezeral, no teraz žiadny problém. Ak chcete dobre parallax pozadia, tak behnite do témy čo som založil, do tém, pozadí a ikon ... Sú tam nejaké odkazy, ale aj keď nemáte špeciálne take wallpapers, stačí mat väčší obrázok, môže byt aj panoramatický, to nevadí, že je väčší a funguje to nádherne!
tak smelo do toho, má to určite individuálne na každom zariadeni buggy, ale funguje to určite.
barri píše:Hele, zkus NASTAVENÍ - FACEBOOK - Kalendáře.

Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé