Anndy | čtv zář 18, 2014 11:31 am
Ja vravim o inom. V ios7 som mal napr nastavene, ze sygic fical na pozadi aj gps mal povoelne. Lebo nech naviguje stale. Ale taky waze mal gps, ale nebol povoleny na pozadi (lebo ho nepouzivam na navigovanie, ale len na radary a spol.).
Cize ked som dopouzival sygic - vedel som, ze ho musim "killnut" aby nezral bateriu. Kdezto waze som riesit nemusel, lebo akonahle nebol v popredi - nebezal - ani on ani gps...
Teraz sa pri prvom spusteni aplikacia 2x spyta na gps- 1. ci chcem povolit gps v rezime behu na popredi a potom 2. to iste na pozadi. Tieto otazky nanuti system. Avsak ak apka nie je prisposobena, tak ked odpoviem aspon 1x nie - gps nebude pouzita v apke a apka ani nepojde v pozadi, a ak odpoviem aspon raz Ano, tak gps sa pouzie, ale vzdy - cize apka bude chciet gps pouzivat aj na pozadi... A toto mi vadi a dufam, ze to vyvojari co najskor upravia.
Chapem, ze tym apple nieco sleduje, ale uz to nie je ani jednoduche a ani tak pekne prisposobitelne, ako to bolo v ios7. Som odkazany na vyvojara a plus je to zlozitejsie.
Vivat apple. Tuto jesen ma iba irituje zatial.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey