Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
sk8er_b0y píše:...to fakt nedomysleli, v noci idem spat vypnem si v ovladacom centre wifi ..rano vstanem a je zapnute a pripojene na wifi...
- uz nech pride dalsi update
mirmo80 píše:Dnes mal kolega ten problem. Ale nie tak, ze sluzba bola zapnnuta, ale nevedela ostat zapnuta. Prepol to, odisiel z menu, vratil sa a zase to mal vypnute. Neviem ci pri aktivovani netreba chvilku pockat a az potom z toho menu odist.
sharkee píše:Stačí pořidrzet tlačítko klávesnice vlevo dole a objeví se výběr pro leváky i praváky
sk8er_b0y píše:tak po par dnoch pouzivania na mojom 6S niesom moc nadseny.
Sem tam nejake zaseky, padajuce appky to je este v pohode, ale ze telefon na par sekund niekedy aj minutu zamrzne nefunguje dotyk ...
Anndy píše:1. dam nieco hladat - meno apky, kontakt. Po starom som zacal pisat a veci mi rovno vyskakovali kontakty, ci apky.
Anndy píše:2. hore sa ukazovali apky... alebo, co si telefon myslel ze chcem spustit. Teraz su tam konstatne len tie, ktorym povolim prehladavat aj ich obsah.
siana píše:Ani já tam nic nemám...
siana píše:K té klávesnici- zřejmě ji podporují novější typy iPhonů, ne můj iP 6… prostě to tam nemám- aktualizace OTA.
serwo píše:Prosím vás,
ak spravím update bez obnovy, tak kontakty mi ostanú v cloude, myslím. Len som si nie celkom istý dvomi vecami:
1. O SMS-ky asi prídem, však?
2. Keď ich mám však uložené v MBP, dajú sa synchronizovať?
Vďaka za odpoveď.
HOFA píše:děkuji za odpověd já jsem právě na Itunes nikde nenašel žádnou možnost ke stahování.
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé