Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
To bylo ono! Děkuji! Ale nedaří se mi vyzkoušet, jestli to bude fungovat i v Siri, ale dost o tom pochybujuls8 píše:Jazyk telefonu mám taky na EN/US, ale klávesnici CZ.
Saddako píše:Zatím jsem viděl v AppStore asi 2 a ani jedna CZ nepodporovala.
// nicméně Klávesnice Fleksy pro iOS 8 nabídne češtinu již dnes (http://jablickar.cz/klavesnice-fleksy-p ... u-jiz-dnes)
doctorf píše:Ahojte, rozumím tomu dobře, že v iOS 8 jsou data buď zapnutá, nebo vypnutá? A podle toho v jaké oblasti budu se bude přepínat GPRS, EDGE, 3G a LTE ? Děkuji.
RazR08 píše:Moje postrehy na ip5:
Jednym slovom hroza. Vsetko pomalsie a nestabilne, hlavne safari. Za 1 rok dokazal apple vylepsit system pridanim par appiek k nicomu, par pozadi a primitivnych funkcii. Straca sa jednoduchost. Po stiahnuti hornej listy musim dobre 2 sekundy cakat aby som mohol prepinat medzi hlaseniami a sumarom dna. Dolna lista je esteticky hnus. Po odomknuti telefonu treba stale nezmyselne cakat kym sa ikonky uracia poukladat a az potom je mozny pohyb v menu. Copy paste stale nepouzitelne kedze oznacovanie v texte mizerne. Ale hlavne ze ked chcem vypnut data, musim do nastaveni. Ked chcem vysunut dolnu listu pocas pisania, neda sa to bez stlacenia medzernika. Blizi sa cas kedy dam applu zbohom
Clon píše:Asi by bylo dobré, kdyby tak všichni připěvatelé psali, na kterém zařízení mají dané postřehy. Jako třeba RazR08 - pak je hned jasné, o čem je řeč.
cuting píše:Ale stejně jsou v Apple zmetci s tím iCloud Drive. 5 GB zdarma, ale když si vezmete, že jen záloha průměrného iPhonu má kolem 20-30 GB , tak když iCloud zapnete, tak vás to donutí si koupit prostor .Já ho zapnutý nemám, zálohy iPhonu dělám do počítače, ale mají to kluci vymyšlené.Naštěstí ty fotky a videa nechali mimo prostor, jak to bylo doposud, z toho jediného jsem měl obavu.
Marr píše:Nevite, jak se zbavim cerveneho odnaku na "settings", ktery me upozornuje na update na iOS8, ktery nechci? Diky.
Marr píše:Nevite, jak se zbavim cerveneho odnaku na "settings", ktery me upozornuje na update na iOS8, ktery nechci? Diky.
peternet píše:Podle mě by bylo fér, kdyby ke každým 8gb dali 5gb na icloudu. Tzn. 16gb iphone = 10gb icloud. Koupím 32gb ipad - icloud se mi rozšíří o další 20gb. Při cenách těch zařízení je pár giga na ssd disku cenově zanedbatelných. Ale jak říkáš - aspoň sdílené alba se do icloudu nepočítají (ostatně to by bylo jako by facebook omezil prostor na fotky).
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé