Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cleo.25.gr píše:Zaznamenal niekto z vás takýto bug? Keď preklopím telefón nabok tak sa mi s času na čas ukáže takýto bug. Pomôže preklopiť nahor a zas nabok.
Áno, stalo.
jennydrums píše:Od update na iOS 10 se mi párkrát stalo, že mi při hovoru nefungoval mikrofon a to jak při odcházím, tak i příchozím a i při hovoru přes fb messenger. Má někdo podobnou zkušenost?
sharkee píše:Jak vypnout rozsvícení displaye po zvednutí?
mirmo80 píše:Skusil by som vybrat a znovu zalozit sim kartu.
Pantani píše:mirmo80 píše:Skusil by som vybrat a znovu zalozit sim kartu.
Díky, zajímavej tip, ale nepomohlo to - mobil se na nic neptá. Může mit někdo ověřit, jakej máte Carrier settings u T-Mobile? Mám 25.1. Díky předem
casesik píše:S tím "je čas vyrazit" mám to samé...
honziš píše:Objevena další funkce "Krizová situace" - dovolí vybraným kontaktům obejít funkci Nerušit.
Nastavuje se u každého kontaktu pro vyzvánění a zprávu zvlášť.
No to právě bohužel nemám. Naposledy jsem to viděl na 8.x, pak mi to zmizelo a od tý doby mám útrum.Jadro píše:Pantani: Nastaveni - Mobilni data - Hlas a data nemáš?
Pantani píše:tvosi: Děkuju, takže mi to ten carrier settings někde něco updatlo. Vůbec ale netuším coNo budiž, každopádně nemám dál tolik potřebnej 3G přepínač/vypínač. Když ještě na 8.x byl, znamenalo to tak o 50% větší výdrž v mým případě.
Ralfik píše:Ahoj, nechali apple app hodiny tak hnusné? Bylo to v cele v černé barvě, zmizeli krasné hodiny zemi a jsou tam digitálně přehnanýma velkýma písmeny?
Zpět na iOS, iTunes, App Store, iCloud, Match
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé